Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Cred ca vi s-a intamplat sa vreti sa spuneti unor anumite persoane ceea ce ganditi despre ele dar sa nu puteti. Este vb de cumnata mea care atunci cand a avut nevoie de ajutor ma solicita mereu si de la...? (mai mult)
Plsssss merge windows 7 ultimate pe un pc pentium4? Am pus odata si mergea in refresh, oare nu si-a tras grafica, etc?
Care este cel mai mare continent?
Tocmai tipul cu care ai iesit in urma cu cateva luni iti mai cere o alta sansa, i o acorzi, A doua zi, el are la avatar o poza cu fosta iubita. Ce va trece prin minte? Sincer, vreau cat mai multe raspunsuri....? (mai mult)
Salut, am si eu o problema. Daca scriu un text in orice editor text sau pe mess sau chiar aici si tin apasat backspace astept vreo 15 secunde pana imi sterge tot, cu toate ca tin apasat pe backspace el...? (mai mult)
Hei.cum fac si eu bani pe yoville?:|. din aia verzi.ca nu-mi dau seama.help pls!
Cu toată ruşinea din lume pun această întrebare:)) : Cum transfer din calculatorul meu muzică pe telefonul mobil? Am bluethoot Blue Soleil.Mulţumesc:D.
Vi s-a intamplat vreo-data sa aveti prevederi in vis? daca da ce prevederi?
Ce se intampla daca acumulez mai multe pcte pe acest site?
Sambata seara in timp ce ma radeam pe picioare, a fost de ajuns o singura secunda de neatentie si m-am taiat la un picior.am o mega taietura, dar cum lama a alunecat nu e o taietura continua...ci pe bucati.? (mai mult)
Vedete grase sau slabe? Cum va plac? http://bravonet.ro/blog/celebritati-care-s-au-ingrasat/2010/06/15/
Vreau si eu sa fac un filmulet! Dar, nu stiu ce program sa folosesc, care credeti ca e mai bun (si gratis)? Am deja Windows Movie Market, dar nu-mi mai place!
Se marita Kristen Stewart? http://bravonet.ro/blog/kristen-stewart-planuri-de-casatorie/2010/06/15/
Salutare. O intrebare pentru cei care joaca PES 09 : Cum modific un tricou? Am incercat sa editez un tricou dar in joc imi apare GRI. :( Cine ma poate ajuta? Imi trebuie vreun program special... sau ce?? (mai mult)
Iar s-a blocat punctajul pe TPU?¿ Sau doar mie mi s-a blocat¿?
Eu vorbesc cu prietena mea, Ioana aproape tot timpul! Intrebarea este: Nu e ciudat ca noua ne plac o gramada de lucruri? Adica nu e o coincidenta ca ne plac aceleasi lucruri?
De ce unii pe acest site prefera sa jigneasca si nu sa ajute? Daca nu cunosti o persoana cum poti sa stii ce fel de persoana e? Doar din niste intrebari pe care le pui deduc ei ca esti paranoica, proasta...? (mai mult)
De ce nu merge Rock You Pets pe Hi5? Va rog, raspundeti! Va rog!
De ce degetele mele sunt umflate ca niste pernute? sunt slaba am 39 kg, e o problema mare? va rog sa nu va bateti joc!
Care este parola pentru bani in sims house party? fundita :)
Intr-o lume a telefoanelor mobile, ce parere aveti despre barbatii care poarta ceas? E acesta un accesoriu, un simbol, o confirmare a unui statut?
De ce la unele persoane, Cartoon Network se termina la ora 10:00 seara si la altii este non-stop? Prietenul meu are non-stop si eu am pana la 10:00 seara.
Am si eu o intrebare pentru cei care au dat anul trecut proba la oral clasa a8-a la engleza :) Ce intrebari vi s-au pus? ce intrebari se pun de obicei? Va rog sa imi raspundeti si mie :D Azi la ora 16...? (mai mult)
Cine poate sa-mi spuna si mie cat este un dolar in lei?
Va place site-ul? Mie da!
De ce unii oameni nu suporta adevarul ( lucrurile la adevarata lor fata/stare ), dar nici minciuna? Daca nu esti pupincurist (scuzati expresia) esti prea direct. Poti sa spui adevarul pe ocolite fara sa...? (mai mult)
Aveti incredere in oamenii din jurul vostru? Am observat ca romanii nu mai au incredere intre ei, in institutiile statului, biserica, politiceni, medici, profesori, politisti, masmedia, banci etc.
Am termina acum a 8a si nu stiu unde sa ma duc la liceu. vreau sa fiu mai libera sa nu mai fie mereu parinti pe capu meu. dar cred ca o sa imi fie si greu. eu sun din ilfov. si nu stiu ce sa fac sa ma duc...? (mai mult)
Eu, am media generala pe amandoua semestre 9.67.Ce premiu i-au daca inaintea mea sun doua fete:una cu media 9.96 si una 9.83?
Poate sa imi explice cineva, va rog, daca se poate, ce inseamna pov?
Ziceti cel mai amuzant film pe care l-ati vazut O sa-l descarc si cel care este mai amuzant o sa-i dau funda
Ce trebuie sa cuprinda dosarul pentru admiterea la liceu si cand depui acest dosar? Trebuie sa te duci la liceul la care ai fost admis pentru a vedea ce acte iti trebuie?
Ce parere aveti?;;) http://img64.imageshack.us/i/fotos0103.jpg/
Ce crema/spray as putea cumpra impotriva tantarilor? Cam cat ar costa si de unde l-as putea achizitiona(farmacie, magazin...etc.)?
Dau fundita. Cine joaca conquiztador si stie cum se liciteaza ca as vrea sa licitez si nu stiu ce ar trebui sa fac
Ziceti-mi si mie melodii care se pun la nunti :D Gen meneaito sau dansul pinguinului cat si melodii de deschidere, sau specific zonei in care se tine nunta :D preferabil banatene sau oltenesti :P Multam...? (mai mult)
Fiindca azi un prieten de pe TPU mi-a aratat cum m-a salvat in lista de mess: " Cici(mno)" am devenit curioasa sa aflu ce alte dubiosenii mai aveti in fata cand scrieti cu mine-n fereastra? Va zic si eu...? (mai mult)
Se poate dezactiva un id?
Ce sa fac sa nu ma plictisesc in casa in zilele de canicula?:-/
Ce s-a dat anul trecut la desen la proba de aptitudini pentru pedagogic?
Sall cine poate sa-mi dea si mie niste site-uri unde pot dowlanda photoshop, photoinstrument si alte photo. cel mai bun raspuns primeste o FUNDA mare! :X:X:X
Ce puteri paranormale v-ar placea sa aveti?
Cum se numeste filmul care este acum pe prima tv?
Ce mai face mai nou Justin Bieber?
Vretzi sa imi completati oracolul? Cum te numesti? Cati ani ai? In ce clasa esti? Ce filme iti plac? Ce muzica asculti? Ce pictori cunosti? Iti place sportul? Ce sport practici? Iti...? (mai mult)
Fetelor, de care dintre produsele/brandurile pe care le folositi in fiecare zi nu v-ati desparti vreodata?
As vrea sa imi ziceti si mie coduri pentru blog. chestii interesante care sa arate dragut. original. sau un link. fundita imd,
Am o intrebare pentru fete.Care e cea mai buna placa de par din lume? Am auzit de placa GHD MK4 ca ar fi cea mai buna. Voi ce credeti? E cineva care o foloseste deja sa-mi spuna cum e? Eu trebuie...? (mai mult)
Am si eu o intrebare: Aseara am facut sex protejat cu prietenul meu dar sunt virgina! Am facut cu prezervativ dar mi-a fost frica sa fac fara. Nu m-a dezvirginat. Dar dupa actul sexual mi-a curs o...? (mai mult)
Unde pot gasi foarte muste episoade cu Noua scoala a imparatului?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.