Hyyy! Am 9.85 media...si iau prima mentiune Ce parere aveti?
Ajutoooor! ce cadou ia-si putea face cu ocazia zilei de nastere unui simplu prieten virsta 16-18 ani! thnx = *
De unde pot face rost de cartea Tradarea scrisa de P. C. Cast si Kristin Cast in format pdf?
Vreau si eu statusuri mai rebele asa:-? nu stiu cum sa zic:D Aveti?;;)
Apa oxigenata decoloreaza pistruii? A folosit cineva asa ceva?:D
Vine cupa mondiala in Europa? Unde?
Ce ati zice sa avem o categorie de discutii " Campionatul mondial de fotbal 2010 "? Ar fi posibil? Interesant ar fi, cu siguranta!
Virusul Rogue-Agent/Gen-Nullo este periculos eu recent am scanat computerul si prima data mi-a venit acest virus! De trojans mi-a mai venit, dar asta niciodata si vreau sa stiu daca e periculos? Ms mult!...? (mai mult)
Deci.pasaportul meu a expirat anul asta in februarie; pot sa ii prelungesc valabilitatea sau trebuie sa solicit altul nou si sa platesc taxele alea pe la trezorerie si cec? trebuie sa precizez ca am 15...? (mai mult)
Intrebare pentru cei care nu sunt din Bucuresti: Aveti idee cam cat costa in piata 1 kg de capsuni?
Cum ati reactiona, daca pe strada mai multe persoane se indreapta catre voi si va confunda cu o vedeta, in plus va ofera si flori?:D
Imi puteti da va rog un site de unde pot sa citesc Baltagul de M. Sadoveanu? Am mare nevoie de el :"> Dau fundita la cel care imi da un site de citit :-* mersi mult si o ...seara placuta :)) :-h
Stie cineva un tratament bun anti-acnee? Am incercat cu o crema cu aloe vera dar nu prea merge. adica o parte au disparut dar inca mi-au ramas multe ~ pls care are cea mai buna solutie = fundita ~
Indata vine ziua mea. Pot sa va cer cateva sfaturi in privinta muzicii? Implinesc 13 ani si invit fete de aceeasi varsta ca mine. Dar din pacate nu am pic de idee ce muzica sa aleg! Ma puteti ajuta cu cateva...? (mai mult)
Salut vreau si eu sa imi fac doua gauri in ureche stiti unde pot sa fac in bv si cat costa? Doare daca vreau sa le fac mai sus in zgarciul ala?
Am o nelamurire...La cartela Vodafone este o extraoptiune 800 minute sau SMS-uri în reţea, 50 minute sau SMS-uri naţionale si 50 de Mb pentru internet cu 5 euro.Nu pot intelege de ce spune 800 de minute? (mai mult)
Buna :). Cum se numeste melodia asta? http://www.youtube.com/watch?v=LR52jAuzeEs. tnx! :x.
Cum se scot videoclipuri de pe youtube? va rog, spuneti-mi cat mai explicit!
Ce chat folositi cel mai des?
Stiti desenele care se difuzau inainte "spioanele" aveti ceva care sa nu downlandez ca sa vad episoadele?
Ma ajuta cine cu o invitatie pe lockerz? daca da un mesaj privat. multumesc
Cum vi se pare profilul meu : http://www.ir-inna.hi5.com?
Ceva amuzant? va rog...sunt foarte trista si vreau ceva sa ma inveseleasca imagini, glume, filmuletze va roooog:(( fundita mare:d
Astazi am folosit crema depilatoare pentru picioare si zona inghinala, numai ca a intrat un pic de crema inauntru si acum simt ca un fel de iritatie? Ce ar trebui sa fac? O sa treaca de la sine?:(
VA ROG! Am nevoie urgent de ajutor. spuneti-mi si un un program simplu, mic care sa uneasca video-uri! Eu vreau sa unesc 2 video-uri.plsss repede (in afara de windows movie maker sau sony vegas) plsss...? (mai mult)
Va place cum au updatat siteul conquiztador.ro?
Va mai aduceti aminte cumva de niste desene care se difuzau pe MinimaxTV acum cativa ani si se numeau"Orasul cainilor"? Aveti vreun link unde le-as putea vedea in romana, va rog :D. Dau funda
Ce parere aveti de Selena Gomez
Care a fost cea mai trasnita chestie pe care ati facut-o pana acum?
poate puteti sa ma ajutati si pe mine, am 24 de ani si vreau sa plec cu contract in Anglia in agricultura prin o firma numita Concordia si a-si vrea sa stiu daca a fost cineva, cum este acolo,...? (mai mult)
Cum sterg un raspuns dat?
Ce faceti zilele astea? La mine e extrem extrem de cald, stau pur si simplu in pat toata ziua, nici vesnica inghetata nu mai are nici un efect.la voi e la fel de cald? ce faceti toata dupa amiaza(in afara...? (mai mult)
vreau si eu id lui Tedi Nedelcu baiatul din Bucuresti, care avea 16 ani si erea in clasa a 6 a.Mil puteti da?
voi aveti niste abilitati pe care le folositi in fiecare zi, indiferent ce sunt? Simtiti ca aveti ceva in plus fata de ceilalti, spre exemplu eu am un auz foarte bun, pot auzi conversatii de la...? (mai mult)
Orice padure are uscaturi. Nu vi se pare ca B.O.R. are cam multe?
Era un serial pe AXN cu un doctor, parca House il chema. Stiti cumva daca se mai difuzeaza? Daca da, cand?
Media de admitere 8, 67 este mica? :-s
De unde as putea sa downloadez discovery channel? Adica sa vad emisiunile pe calculator? Daca nu se poate dati-mi un site unde sa il vizionez (discovery channel)online (dar unul bun caci am incercat o gramada...? (mai mult)
Tocmai mi-am pierdut telefonul ca o desteapta ce is x-)! Aveti vreo idee cum sa-i spun mamei fara sa ma omoare? Plssss, ajutor! :*
vara asta merg in spania:X si cum o sa fiu la 1 km de mare o sa fiu cam tot ziua si as vrea sa imi ziceti cum sa imi tin ochi deschisi sub apa:| pentru. mine pare imposibil:) si soramea de 7 ani...? (mai mult)
Sa imi sterg contul? M-am saturat de cersetorii de fundite, cand vad "fundita? :o3" mi se apleaca. Asta e motivul pentru care expertii au plecat de pe aici?
Ce inseamna imagine motrica?
Cand se afiseaza rezultatele la evaluarea nationala 2010?:-
Niste prgrame cu care pot scrie pe un video, clip...mersi anticipat:)
Cum arata modelul vostru in viata? A meu este femeia puternica, frumoasa, independenta si desteapta :)
Semnul -.- are vre. o insemnificatie?
Ce imagini, mirosuri, cuvinte sau simturi tactile, va aduc aminte de copilarie?
Stiti niste statusuri pentru fete fitoase? vreau status nu site-uri.
Carnetele din clasele 1-4 mai folosesc la ceva, odata terminat ciclul primar?
De toata lumea este interesata de aspectul fizic in ziua de azi? de ce toata lumea se raporteaza la chestia asta cand e vorba sa-si faca un amic? de oamenii imparte lumea in doua lumi("frumosi si urati")?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
badriel întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!