Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Ce face nationala de fotbal a Romaniei in seara asta cu Macedonia? pronosticuri?
Care e cel mai cunoscut extraterestru din fictiune(tv, cinema, benzi desenate, carti)?
Cum comentati articolul acesta : http://secretel.blogspot.com/2010/03/masuri-pentru-relansarea-economiei.html? Felicitari!
Cum e sa traiesti fara prieteni?
Cine imi da si mie link cu niste retete de tort?
De ce romanii nu sunt uniti si se urasc intre ei? De ce oamenii politici din Romania nu se gandesc la poporul acestei tari? De ce intelectualii acestei tari nu se implica in dezvoltarea Romaniei? De ce...? (mai mult)
Cum adaug o intrebare favorita?
Peste o 11 zile e ziua mea de nastere si as dori sa prepar un tort. Ce tort ar trebui sa incerc (ceva cat mai simplu si bun), avand in vedere ca as dori sa fie ceva cu ciocolata si fructe?
Buna cum pot sterge o intrebare duopa TPU? In afara de raluk mai pot face ceva? plz?
De ce unii simt o satisfactie deosebita cand ii umilesc pe cei din jur?
Cine ati dori sa scoata Romania din faliment? Eu m-am gandit la o persoana din strainatate de origine romana si traieste in Elvetia.
Pe strda pe care stau am o prietena bua buna buna de 2 ani si o fata de la mine din clasa care cica era prietena mea cea mai buna din clasa este invidioasa. dar roxana (prietena mea cea mai buna buna buna...? (mai mult)
Cum as putea sa stramtez niste colanti care contin 90% vascoza si 10% elastan? Ar trebui sa ii spal la o temperatura mai ridicata sau mai scazutza pentru a se stramta? Multumesc.
Cum pot face si eu reclama gratis la un sit mu online? sau macar ceva playeri ceva orice. doar sa iasa in evidenta cat de cat. acest sit.mersi anticipat
Vreau si eu cat mai multe informatii despre Academia de Politie:P...plls;))
Sunteti de parere ca in ziua de azi haina face pe om? acum daca vezi un baiat imbracat sa iasa in evidenta, frumos, elegant va primi mai mult respect si este privit cu alti ochii decat cel care se imbraca...? (mai mult)
Ce parere aveti despre "Nora pentru mama" si "Te vreau langa mine"?
Din punct de vedere medical, fata este mai matura decat baiat?
Imi pica rau parul... ce tratament as putea sa urmez. ce as putea sa iau? orice in afara de revalid pentru ca nu a avut niciun fel de efect:( help!
De cate ori te-ai inselat in privinta oamenilor din jurul tau? Te-a schimbat asta?
Cu ce utilizatori TPU va intelegeti si nu va intelegeti?
Ce ai schimba la partenerul/partenera ta de viata? Te intreb asta sa stiu daca consideri ca e corect sa schimbam ceva la cei dragi doar de dragul nostru?
Acum as vrea sa ii vad pe toti aia de l-au votat pe Basescu si de alde PDL!? ce mai zic acum?
Cine poate sa-mi dea niste siteuri de unde sa descarc programul mss32, dau funda
Cum invatati in sesiune? :D
Ce te face fericit/a ?
Jucati la loto? Ati castigat vreo data? :-?
Care e cea mai buna universitate din Romania?
Imagineazati urmatoarea situatie : ai sansa sa te intalnesti cu o fiinta care iti poate da raspunsul la orice intrebare (de orice natura, din trecut, prezent sau viitor), dar iti va raspunde la o singura...? (mai mult)
Fetele sunt mature decat baietii? Baietii sunt mai maturi decat fetele? Am citit pe site-ul asta ca fetele sunt mai mature decat baieti si baietii sunt inceti la minte decat ele. Eu nu inteleg ca unele...? (mai mult)
Intrebare pentru cei care se uita la cameleonii:Cine i-a rupt lui Sebastian fotografia din pasaport?
Hey! Ce medie generala ati avut la sfarsitul clasei a sasea? Eu :9.66 E bine?
Salut, aş avea o întrebare: Cum aş putea pune un sondaj pe home page -ul blogului meu? http://buzzping.wordpress.com L-am făcut şi mie îmi apare drept salvat dar nu apare pe pagina de start să...? (mai mult)
Vreau si eu niste sinteze la psihologie clasa a x a - pentru adm la facultate Niste link-uri ceva sau fisiere pdf Multumesc
Azi de 1 iunie in primul rand vreau sa spun la multi ani tuturor copiilor. Azi am fost cu scoala la un cinematograf dar nu am vazut film ci am facut noi niste activitati pe scena. La acea cinematografie...? (mai mult)
Care a fost cea mai frumoasa zi din viata voastra?:D:X
Cine poate sa imi explice mai detaliat ce s-a intamplat in episodul din seara asta din " A ta pentru totdeauna "? plz. fundita :)
Exista hack la 4 story pentru pietre de luna?
Cum se face un site gratuit? nu blog ci site :) funda :) multumesc vreau putin mai explicit
Poate ca aceasta intrebare a mai fost pusa pe forum... dar mi-e lene sa o caut :-j! Cum prefera o fata sa o abordeze un baiat (cucereasca)...am prietena si noh. dar nu ma consider un gigolo :))si de aia? (mai mult)
deci daca cineva imi trimite un colet prin fan curier si eu totusi as vrea sa ma uit in colet sa vad daca telu poate are vreo defectiune pot sa-l trim inapoi adica stiu ca in momentul in care ai...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste programul cu care este modificata urmatoarea poza? fundita http://s966.photobucket.com/albums/ae145/GoGirlBabeSmexyMuahz/dd/?action=view¤t=hgf.jpg
E adevarat ca Monicuta s-a despartit de Virinel?
Sunt curios de la ce varsta ar trebui baietii sa se masturbeze?
De ce plangem? Nu ma refer la motivele care fac omul sa planga. Care e legatura intre starea emotionala si plans? Care e explicatia stiintifica a plansului?
Dau funda! Ce statusuri noi stiti? Scrieti aici va rog!(de dragoste, de tristete, haiose, smechere, etc nu conteaza)
Reformulez o intrebare... Daca ati fi prinsi de un moment placut impreuna cu prietenul si ati ajunge intr-un moment cand u dupa multe atingeri ale p... lui, acesta sa ejaculeze, ce ati face?(intr pentru? (mai mult)
Cu ce se scoate pata de pix de pe camasa alba? funda
Cate saptamani mai sunt pana e vacanta? Cand e vacanta? dau funda... :)
Unde pot vedea online Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles? fundita;;) :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.