Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Stie cineva de unde pot scoate si eu Prince of Persia de sands of time, jocul, nu filmul, si sa mearga, pentru ca l-am scos de atatea ori si fie era arhiva stricata, fie aparea o eroare si nu mergea?
Cam cat timp fac din Constanta pana in Bcuresti? :D
Credeti ca daca ne reprezenta Luminita Anghel, Tony Tomas, Adrian Piper cu melodia Save Their Lives puteam lua locul 1 sau 2 la eurovision 2010 :D?
Cand se da Eurovisionul in reluare? (dau fundita pentru cine stie)
Cu ce progam poti face un videoclip cu imagini, texte si o melodie? Si dupa as vrea sa il incarc pe YouTube, ar merge?
Stiti cumva daca au aparut rezultatele la testele nationale (teze unice 2010 clasa VIII)? un site va rog!
1. Cum incap 4 elefanti intr-o masina? 2. Care din cei patru elefanti conduce masina? 3. Cum iti dai seama ca elefantii sunt la circ? Cine stie raspunsurile la intrebari? :)) :))
De ce reprezentatii Spaniei au cantat de 2 ori la Eurovision? Ce s-a intamplat? Puteti sa dati linkul cu video cu incidentul, va rog.
Este cineva de p-aici elev la liceul economic Dimitrie Cantemir sau Liceul cu program sportiv din Suceava?
Deci mi-am facut chestia aia cu generatorul la profil pe hi5 si nu stiu cum sa salvez codul. dau copy apoi paste unde?:D.sau explicati'mi voi pls.
Care este cel mai bun colegiu pentru o fata cu defectiune de auz? Ea merge la scoala normal si e in clasa a 8.Doreste un colegiu cu profesorii buni si copii buni si intelegatori...Nu conteaza ce profil,? (mai mult)
SALut. dac imi puteti da va rog cine are o invitatie pe blackcats-games raman dator:)
Am 1.68 si 61kg, cum credeti, trebuie sa mai slabesc? iar prietenul meu are 1.68 si 60kg.
Cui ii place wrestling
Cand intru in my documents sau in my pictures ceva de genu, nu imi mai apare scris acolo numele doar iconita ...trebuie sa dau acolo sa vad ce scrie ...va rog cum pot sa o fac la loc?
Auziti dati-mi si mi-e niste jocuri de genu club-penguin si pandanda.Va rog.
Cand este Eurovisionul? (Dau fundita)
Salut, eu am o prietena care are 1, 47cm, 60 kg si 13 ani, e normal asa? ori trebuie sa mai slabeasca.astept raspuns
Care imi da si mie un program pentru bluetooth in afara de versiunea 6 ca mi-a trecut cele 30 zile si as vrea alt program ca eu nu am mai gasit. HELP DAU FUNDITA la cien ma ajuta
Care e chestia cu calusul asta? Nu ma lasa buni sa ma spal pe cap din cauza calusului.Cad trece?
Mai e cineva p site care da la likeu militar "Stefan cel Mare" c-lung moldovenesc?
Cum fac sa`mi schimb poza pe site?
Cine e din Bucuresti? Cine din Calarasi? Cine din Constanta?;;)
Va vine sa credeti ca am castigat locul 3 la Eurovision? Nu mi se pare ca melodia noastra a fost chiar atat de buna. Melodia de anul trecut era mult mai buna decat aceasta... Si nu mi se pare ca Germania? (mai mult)
Cand mergem la scoala dupa greva? Imi puteti spune si mie?
Hei puteti sa mi spuneti cum se numeste melodia de pe fundal in minutul 1:21 din acest cliphttp://www.youtube.com/watch?v=zsPOguL_6PM nu prea se aude clar. dau fundita
Ma joc honeyzweb si mereu trebuie sa strang bani sa-mi iau haine.Cum pot sa strang mai multi bani?
Imi poate da cineva versurile la melodia Dj Magoon ft. Dj Khan - In your dreams? Link: http://www.youtube.com/watch?v=gMsJ9xVDOEU&feature=related Multumesc...
Citesc, mereu la intrebari despre religie, un raspuns de genul; crede si nu cerceta. o prostie repetata papagaliceste de unul si altul auzita la barfa despre popi, si lau sprit cu betivii pentru a-si...? (mai mult)
As putea sa ma uit la eurovision 2010 finala pe internet? sambata seara am avut treaba si nu am putut sa ma uit. Si daca da, pe ce site?
Stiti cumva daca muzeul Antipa este deschis? Va rog raspuns urgent:D.Multumesc.
Ce parere aveti de Colegiul Emil Racovita din Bucuresti? Cu ce medie se intra? Ce profil au? Astept raspunsuri...
In ce oras ai visa sa mergi?
Cine ma ajuta? ce sa prepar? fiindca parintii acus vor aparea si mi-au zis sa fac ceva gustos, dar nu stiu ce.imi propuneti ceva? please.
Heyyyyy...nume de hi5(cat mai multe si cat mai originale scrise cu diferite caractere)... dau funditzsa!
Am un fel de matreata in par si ma mananca...paduchi nu sunt si nici matreata.sunt niste coji albe.si sunt multe am incercat tot felul de sampoane dar nu pot sa scap de ele. Ce pot sa fac? a mai avut cineva? (mai mult)
Locul 3 la eurovision e bun, nu? sincer mie nu mi-a placut nici germania nici turcia :) si romania a fost peste ei ca valoare si peste germania ca show. ce a facut tipa din germania? si eu cantam mai...? (mai mult)
Va place limba spaniola? Cine imi da cele mai multe cuvinte si traduse si scrise primeste fundita!(maxim 10)
Ce loc credeti ca luam la eurovision?
Unde pot merge ca sa invat sa dansez ca majoretele? In Timisoara:D
Daca te-as vedea pe strada prin ce te-as recunoaste?
Pe loc ne-am clasat la eurovision in anul 2008 in alti ani?
cine ma ajuta si pe mine. mi-am facut cont pe youtube as vrea sa-mi fac si i-o un video cu versuri, muzica, poze bla bla si nu stiu cum. ma poate ajuta si pe mine cineva. ce nu inteleg iar trebuie...? (mai mult)
Buna all. Am o nelamurire, cand vreau sa imi bag parola la mesaje imi tot cere o parola. Ce parola trebuie sa bag? Am bagat codu pin si orice tastez imi zice 'parola gresita' :| Am samsung E250 :D
Imi puteti da un exemplu de situatie in care se face clar diferenta intre instinct (cu care te nasti si nu il poti dezvolta) si intuitie (pe care o dobandesti si o poti dezvolta)?
Care sunt defectele voastre?
Unde pot gasi informatii in limba romana (am gasit engleza dar nu se intelege) despre reguli cum sa fii pasager pe motor si cum sa cazi daca e chiar necesar?
Când va dati seama ca iubiți cu adevarat o persoana?
Ce tara credeti ca va castiga in seara asta? si care a fost preferata voastra?
Eu nu inteleg cum de v-ati putut permite o asemenea grosolanie.cu ce ocazie m-ati facut voi prost? http://www.TPU.ro/adolescenti/http-www-zedge-net-videos-260520-phone-video-x-tare-telefonul-as-vrea-si-eu-unu-asa-p/.imi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!