Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Ce filme v-a placut cel mai mult? cateva nume? (daca se poate fara horror ) :-ss pupici
Dau FUNDA.deci vreau sa imi pun pe spatele unui tricou alb numele meu si numarul.pentru. ca am campionat de fotbal. cam cat ar costa ca stiu unde sa ma duc.in obor? mai mult de 30 RON.si cum as putea sa...? (mai mult)
Cine imi da saitu de la metin 2 EMPIRE?
Cum s-ar putea incheia un roman pentru personajul principal, daca la sfarsit are loc o explozie care ucide pe toti din jur... Dar nu vreau sa moara si el. Vreau sa traiasca dar sa para realist. Cel mai? (mai mult)
Care este site-ul vostru preferat?:Dsi de ce?:D
Voi ce parere aveti de Hanah montana?:))))doamne!:))
Nu stiu ce sa mai cred si ce sa fac. Mie imi place de profu de religie(nu fac cu el religia-el 27, eu 17, nu are pe nimeni)si i-am spus saptamana trecuta ca il plac.Si nu mi-a spus decat"hai fugi la clasa"...? (mai mult)
Cum poti sa faci sa te observe baiatul care iti place cand el nu este interesata de tine?
Cum va simtiti cand vorbiti cu un baiat care iti place si ce reactii aveti?
Hey, vineri, 28 mai am teza la mate.Cum sa iau 10? Ma incurajati putin sunt a 7-a
Ma apropiu de perioada cand trebuie sa imi fac buletin. Dar imi este frica de un lucru:Ca o sa ies nasol in poza. Ce sfaturi de "frumusete" imi dati?
Deci, saptamana viitoare am banchetul si as vrea sa trimit niste mesaje la invitati ca sa ii invit, dar nu am nici o idee despre cum ar putea "suna" un asemenea mesaj. Ma pueti ajuta, va rog? E...? (mai mult)
Imi dati un site de unde pot descarca free "4Kids TV"?
Cu ce program pot face un videoclip pentru o melodie :-?
Salut ma numesc natalia am 17 ani am 1.65cm si 48 kg e bine asa pentru virsta mea? mie imi pare ca sunt prea slaba
Cum argumentati proverbul:"Bucura-te de ziua de azi si increde-te prea putin in cea de maine!"?:*:*:*:* fundita:*
Imi place un baiat insa multi km ne despart...cand vine la bunici ne-ntalnim si mereu se poarta frumos cu mine si vrea sa fim impreuna, nu stiu daca el chiar ma place sau doar se poarta asa din lipsa d? (mai mult)
Spuneti si voi niste filme gen comedie, faine.
Mai oameni buni, era o tanti care tot cauta niste retete pentru prajiturele sau ceva de genul. Si vroia sa ii zica si ei cineva care a lucrat. dar inainte de '89 =)) pana la urma ce a facut? ca tare curioasa...? (mai mult)
Cine imi poate explica si mie mai exact cum se stabileste genotipul si fenotipul din problemele de la biologie? eu am facut bio doar in a 9 a si a 10 a iar acum sunt nevoita sa o dau la bac.Va rog mult...? (mai mult)
Cum se fac banii pe stardoll?
Buna tuturor.Am si eu un telefon sony ericsson k310i codat pe vodafone.As vrea sa il decodez.Are cineva un program pentru asa ceva? imei: 353784017262660. Multumesc!
Cum pot sa fac ca pc-ul sa imi citeasca telefonul...pentru ca nu mi-l citeste.acum vreo 5 luni mi-l citea dar acum nimic:(:(
De ce la intrebarile altora raspunsurile mi se par atat de evidente, iar la intrebarile mele nu gasesc deloc raspunsuri? Cred ca pana si atunci cand postez aici o intrebare, daca as face abstractie de...? (mai mult)
Cat e 200 de dolari in banii nostri?
La mulţi ani, Dmonik!
De ce de fiecare data cand incerc sa fumez, tremur tot si am senzatie de greata? Am 14 ani si sunt baiat. Sunt la inceput de cariera cu fumatul :D.
In fiecare dimineata, la desteptare ar trebui sa spui:"Vad, aud, ma misc, nu ma doare nimic.Multumesc! Viata e frumoasa!"Ce-ai mai adauga spre a fi fericit?
Ce a facut paula seling? s-a calificat in finala?
Cum pot slabi mult intr-o saptamana?
Hey.Pana la urma, de luni incepe greva generala, nu? Eu asa am auzit, daca da, este adevarat ca este pe termen nelimitat si ca practic noi de luni intram in vacanta?
Dau 10 fundite... celui care imi gaseste melodiile din filmele romanesti cu comisarul moldovan (cu mainile curate, ultimul cartus, un comisar acuza, revansa, duelul) si nu doar melodiile de la inceput? (mai mult)
de unde mi-as putea cumparat tus culoarea pielii pentru acoperit tatuje? si cat costa?:(
Nu mai se deschide Microsoft Excel zice ca trebuie sa bag CD-ul, ce sa fac? Mersi mult.
De cand ma stiu am fost(si sunt)bronzata in jurul gatului! Unele persoane au impresia ca sunt murdara, dar nu e asa! Cum as putea sa imi inlatur cat de cat bronzul? Sau ce sa fac sa nu mai fiu asa...? (mai mult)
Am de facut o compunere la engleza despre,, My pet ", deoarece eu nu am animal nu prea stiu cum s-o fac. Aveti asa niste ideei, undeva unde sa ma inspir?:))
De ce am dintii putin galbui? Eu ma spal foarte bine pe dinti si in fiecare zi.
Cum stiu daca ma place un baiat?
Ce film v-a impresionat cel mai tare si de ce?
Joc un joc numit Wonderland onlin http://wl.igg.com. Caracterul meu este Konno Tsuruko. Joc de o saptamana si am nivelul 11. Dece fac nivelurile atit de incet? Daca lupt cu monstrii pe care ii pot...? (mai mult)
Cum pot sa ii fac pe parintii mei mai fericiti atunci cand sunt foarte nervosi?
Stie cineva ce s-a intamplat cu userul "harciog"? Nu ii gasesc contul :-? Mai este membru TPU?
Aveti cont pe webkinz daca da puteti sa lasati userul si parola? am descoperit ceva tare acolo si vrau sa va arat puteti dface multi bani intr-un minut daca imi dati parola va fac eu nu ma ajting de nimic...? (mai mult)
Bun găsit prieteni, se anunţă o vară toridă cum face-m faţă căldurilor insuportabile? Vă doresc o zi frumoasă cu mult soare.
Cine e din craiova si vrea sa ne cunoastem? \:D/ vreau prieteni noi nu conteaza baieti sau fete :) VA pup :*
De ce pe TPU emoticoanele (tastate corect si cu spatii lasate intre ele) uneori apar ca EMOTICOANE, alteori ca TEXT? :-? E ca la ruleta ruseasca, niciodata nu stii ce va iesi. :-j
as vrea sa-mi fac un id dar nu imi place ideea mea... ajutati-ma si pe mine cu o sugestie! ma cheama Alin :) sa fie ceva cu Alin. :D
Buna ma numesc Andrei am 16 ani 62 de kilograme 1.71 inaltime si vara asta as vrea sa merg la sala si sau iau niste proteine... Daca stiti niste proteine bune care dau rezultate pentru marirea masei musculare? (mai mult)
Va rog, stie cineva o metoda care sa functioneze intr-adevar, de scos petele de rugina din tesaturi? Sau o solutie in comert? Si denumirea ei?
Ce parere aveti despre cantecul asta? Stiu ca e mai vechi dar imi place:D http://www.youtube.com/watch?v=T8YluAMCRT8&feature=fvst
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?