Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Astept un colet din Anglia de o luna si jumatate si nu a mai ajuns. Nu are tracking number si cica nu poate fi urmarit. Aveti idee cat face un colet pe drum? a mai patit cineva sa astepte un colet...? (mai mult)
Voi folositi Google Chrome? Eu da si mi se pare foarte folositor. Voua?
As vrea si eu niste statusuri mai noi, si frumoase bineinteles. Tine-ti va rog cont de faptul ca am un prieten de 10 luni;)(fundita:))
Merita sa imi iau role fiind incepatoare si am 13 ani? :) Dau fundita...
Unde as putea gasi poze cu clovni? Nu vreau raspunsuri gen google. Dau fundita la primul serios.
Urmariti H20 sezonu` 3? Ce parere aveti? Mie mi se pare o reusita foarte mare:x pe mine unele episoade chiar m`au facut sa plang:|Voi ce parere aveti?
Am intrat pe radio-light si de acolo am incercat sa iau melodie cu auto-start sa o pun pe hi5 si nu mai imi merge zice ca unele mesaje nu sunt permise pe hi5 meu dar inainte a mers de ce nu mai imi merge...? (mai mult)
Buna am si eu o intrebare... Ce inseamna patria pentru voi?
Era o melodie si suna cam asa "am sa imi trag un glont in cap si am sa-mi fac o gaura printr-o alta aura si am sa vad lumea prin ea" stie careva cum se num mel si cine o canta?
Exista cumva posibilitatea sa recuperez un document pierdut cand s-a blocat Word-ul? :) *fundita*
Voi ce credeti? Se mai ingheata anul scolar 2009-2010? Eu sper ca nu :(( Nu vreau sa mai fac o data clasa a 6-a! Si tocmai acum cand mai sunt 2 saptamani! Macar de se ingheta pe la inceput! Buna era zicatoarea...? (mai mult)
Farse clasice pentru excursii?
Unde pot vedea pe net curse moto, meciuri de box, campionate de capoiera si aikido? Este vreun site al vreunei televiziuni sport care are meciuri, campionate?
As vrea sa imi cumpar un pandativ si o bratara de pe http://www.bespecial.ro/Bijuterii/Pandantive-Argint-cu-diverse-materiale-148-p.html si http://www.bespecial.ro/Bijuterii/Bratari-Argint-cu-diverse-materiale-5-p.html...? (mai mult)
Unde gasesc subtitrarea la School Gyrls?(romana sau engleza)PLS HELP ME:x
Salut, imi zice si mie cineva unde pot gasi filmul "Odd girl out"
Se dau doua sate. Primul sat este populat de canibali mincinoşi iar al doilea sat este populat de oameni buni şi sinceri. Se ştie deci că oamenii buni spun adevarul tot timpul iar canibalii mint tot...? (mai mult)
E periculos un hamster?
Cum sa fac un CV un model ceva cine stie va roggggg e urgent?:(
am nevoie de ajutor! cu totii stim ca o promisiune trebuie respectata. o persoana(inv), are pe sambata intalnirea de 40 de ani...asa, si ar vrea sa faca ceva cu elevi. un fel de proiect, legat de? (mai mult)
Va place melodia Shut up - BLACK EYED pEAS IMI DAti un link pentru videoul oficialll
De la Mew Mew Power: In ce episod Ichigo ii arata lui Mark ca este pisicuta?
Am castigat 2 bilete la un concert rock, problema e ca nu stiu cum sa ma imbrac:| Avand in vedere ca nu am haine de rocker, niste blugi negri:| eventual un tricou negru:| Ma puteti ajuta va rog?:(
'Va uitati deseara la Eurovision? ' - Caracter irevelant?
Cine imi poate spune si mie, cum se numeste programul care scurteaza cintece de ex: vreau sa modific o melodie sa se inceapa de la refren?
Pentru madam Raluca adminul acestui minunat site. Este normal ca de fiecare data cand intru pe site sa ma loghez? M-au exasperat aceste logari de fiecare data. Si vreau sa stiu de ce tot se aproba fiecare...? (mai mult)
Ce ai face pentru a putea imbunatati situatia in care Romania se afla?
Varul meu termina clasa a 8a si nu stie cu ce sa se imbrace la banchet. Puteti sa ma ajutati cu exemple de tinute si preturi orientative?:) Multumesc!:)
Va uitati deseara la Eurovision[Semifinala 1]?
De ce imi apare mereu la metint 2 gx,, Eroare la conectare de server"?
Cum zic in franceza: "cu ce va pot ajuta?" va rog sa imi ziceti corect, si sa nu atasati linkuri pentru ca am cautat pe dictionare si nu imi zice corect. Vreau sa imi zica un cunoscator;).
Hey.am nevoie de un raspuns rapid...Cine stie cind e eurovision 2010? fundita)))
Era ceva site. Daca scriai un cuvant aparea in mai multe feluri.Care e site`ul? Mersi :-*.
Exista programe si "tai" dintr-un videoclip sau o melodie? Sa fie mai scurta!
La ce va pricepeti cel mai bine?
Ajutati-ma! cum as putea sa downloadez un filmulet dp you tube:(
Cine imi spune si mie cum imi iau un xbox
Dati-mi si mie idei ce pot scrie intr-o compunere cu tema "cum as putea salva un catel de la inec daca eu nu stiu sa inot?" :D stiu ca intrebarea e stupida si pare d clasa1 da nu-i asa ca nu`s in generala:)...? (mai mult)
Ce culoare are parul vostru? Daca ar fi sa vi-o schimbati ati ramane la culoare actuala? Daca nu ce culoare ati alege?
Cunoaste cineva vreo melodie house noua, cu refren ceva de genul "vale, valee". tot asa? :d Va rog, o caut de ceva vreme. Ms :*.
Buna ziua :) ajutati-ma si pe mine va rog :X dau funda :* stau cu prietenul mew de 1 luna si 3 saptamani. acum cateva ore ne-am certat dar ne-am impacat. l`am intrebat care a fost motivul certei? si a...? (mai mult)
Mesaj pentru doritorii infiintarii pe site a categoriei "Filme": acesta este linkul unde puteti da votul vostru, printr-un raspuns afirmativ http://www.tpu.ro/conversatii/v-ar-placea-sa-se-puna-si-categoria-filme-printre-categoriile-celelalte-am-observat-ca-exista-categoria-muzica-asa-ca-de/...? (m
Sunteti siguri ca ingheata anul' :((? Daca ingheata, e obligatoriu sa mergem?
Cam cat timp pe zi alocati rugaciunilor?
De ce o mare parte din parinti nu se mai implica atat in educatia copiilor, fata de inainte de 89 sa zicem?
Ce ziceti de nokia 5800 xpress music?:-? am mai pus o intr de genu dar n`am av decat 2 rasp.cat costa? si e bun de ceva?:D se gaseste si la orange?:-?:X
Obeserv ca unele perosane se joaca de a raportatul.Nu mi se pare de loc corect! Deci am cerut sa imi zica cineva despre ce este vorba in cartea"Craii de curtea veche". Si cineva ma raportat cu caracter...? (mai mult)
Merita sa imi iau role fiind incepatoare si am 13 ani? Am un buget de maxim 150 ron si as vrea sa stiu unde sa iau role fiind un buget cam mic... Dau fundita! :D
Aveti posibilitatea sa vi de indeplineasca 3 dorinte! Care ar fi acelea? Este exclus ca la o dorinta sa spui ca-ti doresti sa mai ai in 3 dorinte
Am o mica intrebare: de ce toata lumea isi doreste "funda"? Adica eu zic ca este important cand raspunzi la o intrebare daca o ajuti pe persoana respectiva... voi ce ziceti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!