Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
In ce clasa sunteti?
Hey! am eu sentimentulc a oameni de pe aici sunt nesimtiti? da am m-am uitat astazi la mii de intrebari si am vazut numai cersetori ce raspundeai la intrebare si dupa scriau fundittsa? ei nu inteleg ce...? (mai mult)
Pe o scara de la 1 la 10, cat de mult te pricepi la desen? Va rog raspundeti!;)
Merita sa imi iau role? fundita! P. S.: Am 13 ani... :)
Saptamana aceasta ne vom desparti de damna diriginta. Aveti idei cu privire la niste ganduri de despartire?
Atentie, cinefili! Membrul Player TPU, face un referendum pe site pentru infiintarea unei categorii dedicate iubitorilor de filme, adica "Filme". Raspundeti pozitiv propunerii lui si, vom avea o categorie...? (mai mult)
Imi dati un site de unde sa dowlandez programul de modificat poze?
Hey! de la un timp nu mai mai inteleg cu mama :( se supara foarte repede mai ales cu durerile de spate caci nu mai poate faci nimic si tot spune ca nu fac nimic desi fac am ajutat-o in gradina cu sapatul,...? (mai mult)
Stie cineva vreon site in care pot sa vizionez tvr 3 online? am instalat si sopcast si vlc si nu am gasit nimic care sa meaga.
Cand imi pun o poza pe hi5 as vrea sa adaug si un text. dar nu am idei...As vrea texte ca descriere... Dau si fundita, vedeti hi5-ul meu poate aveti idei ce as pune in descrierea din poza http://alexia79.hi5.com? (mai mult)
Merita sa imi iau role? Dau si fundita... P. S.: Am 13 ani...
Eu as vrea sa fac bratari din ate, da nu stiu cum.Ma puteti ajuta cu niste tehnici, dau funda:))
Vreau si eu un link sa vad American Idol tradus in romana.
Am 15 ani tocmai in octombrie fac 16 si as vrea ca vara asta sa castig cativa bani, poate sa impart pliante ca altundeva nu stiu daca m-ar primi. Daca ati putea sa ma ajutati va rog frumos cu niste...? (mai mult)
As vrea sa pun o intrebare. Este o emisiune la tvr1 cu numele de,, vedeta familiei". Este adevarat tot ce spun aceia acolo? As vrea sa particip si eu. Se da vreun casting?
Daca va fi greva generala pe 31, ce credeti ca se va intampla? va pica guvernul, o remaniere, etc, sau nici vorba?
Ce parere aveti despre Cannes 2010?
revin iarasi cu o intrebare... mai stupida:))) Am un prieten si as vrea sa ma intalnesc mai des cu el. Baiatu' locuieste la 3 km de mine :). As vrea sa-mi dati niste idei ce sa-i zic mamei cand? (mai mult)
Care este sfantul la care va inchinati si cui ii cereti ajutorul de obicei?
Cum poate fratele meu sa joace Power Soccer 2? Thanks
Daca ar fi sa alegeti o excursie oriunde in lume ce tara ati alege sau statiune?>:D
Buna imi puteti spune si mie cum pun mai multe poze pe pc prin bluetooth ca merge doar qte una si trebuie sa fac d mai multe ori de exemplu am 10 poze cum fac sa le pun p toate odata pe pc prin bluetooth....? (mai mult)
Ce seriale sau filme urati cel mai mult pe Disney?
In ce perioada ati fi vrut sa va nasteti? In ce zona a globului pamantesc?
De pe ce data se incep probele srise la bac?
Credeti in zodii?
puteti sa ma ajutati si pe mine cu niste mesaje pentru poze pentru hi5, adica cand pun poza pe hi5 sa scriu un mesaj, stiti voi mai bine dau fundita.
A vazut cineva "the lake house" (Casa de langa lac)? Deci eu n-am inteles, m-am pierdut :))) Deci la inceputul filmului il arata pe el cand moare, ca il calca masina si el moare la ea(ea fiind doctorita)...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati! Am si eu nevoie urgent de un subiect pentru portofoliu la civica gimnaziu.
La ce jocuri pe hi5 se castiga monede?
Dupa ce postati un comentariu pe blog, data viitoare cand intrati va apar fara sa scrieti voi in casutele care trebuie completate numele si mailul?
Aveti prieteni idioti si enervanti?:))eu ammm!
Plictisealaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Voi ce faceti cand va plictisiti?
La munte sau la mare? :>
TPU Player face un referendum pentru infiintarea unei noi categorii. Si anume, "Filme"! Daca se strang 55 de membri ce sunt de acord cu asta, cinefilii de pe site vor putea posta intrebarile si conversatiile...? (mai mult)
Cate funde trebuie sa ai ca sa devii Expert TPU? :)
Spuneti-mi si mie niste melodii mai noi...Doar numele si cine le canta! Plzzzzz:X
De unde pot lua un program de spart parole la messenger?
Vreau sims 3 de unde il pot lua astept cel putin 10 raspunsuri cel mai bun are fundita
Dati-mi un singur motiv in care sa-mi spuneti ca nu e bine ca tineri din ziua de azi sa plece in alta tara dupa ce termina studile voi va doriti sa plecati in alta tara? sau sunteti "patrioti"si ramaneti...? (mai mult)
Ce zodie sunteti:))?
Buna ma puteti ajuta cu tema de la engleza? trebuie sa fac repede ca mama sa ma lase in parc ( dau fundita) : An English speaking friend is coming to visit Romania. Write about the significance of these,...? (mai mult)
Cum pot sa-mi creez un cont pe net?
Pentru metin. Sal am si eu o intrebare. cine stie de unde pot download un packet ca sa il pun in htdocs, iar dupa ce intr-u pe pagina de registrare sa imi arate ca pe metin2 RO sau UK. Deci eu vreau o...? (mai mult)
Care sunt consecintele folosirii perlelor bronzante?
Am 14 ani si nu stiu ce se mai porta.se mai poarta poarta tenesii aia cu talpa subtire si blugi sau pantalonii aia care se muleaza pe gamba in jos si o camasa? deci? Blugi : http://www.swerve.co.uk/acatalog/bosstexsjnslg.jpg Tenesi...? (mai mult)
Cum sa fac sa par virgina, m-am vrea sa ma duca la un ginecolog pentru a fi sigura de acest lucru
Hey! era un film cu regina cleopatra si garoni si cu un baietel care era adoptat si era protejat de un sarpe a fost pe protv anuul trecut si multi ani.cum se numeste?
Am 19 ani si mi-e frica sa imi incep viata sexuala. Mi-e frica de sindromul post sexual. Tin mult si la chestiile religioase. Sunt intr-o mare dilema, oare fac bine ce fac, pentru ca prietenul meu ar...? (mai mult)
Nu stiti de pe ce site pot downloada GTA SAN ANDREAS MULTIPLAYER? Verisorul meu nu poate nicicum`sa il downloadeze... daca stiti spuneti-mi`:DDau funditzsa!:D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!