Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Ianuarie 2026 sunt:
Nu m-am spovedit niciodata...as dori sa o fac... ce ar trebui sa stiu, si cum decurge spovedania? multumesc
Va inspira incredere site-ul: http://www.emigreaza.info/? Dupa mine, nu-i legal. E o capcana. Multumesc!
A trimis un mesaj cineva la admin (la contact sau Raluca)? A raspuns cineva? Multumesc!
Pff.imi este asa de greu.Am 18 ani si de curand mi-am inceput viata sexuala.Nici o prietena de-a mea nu stie chestia asta, mi-e frica sa le spun, pentru ca ele au altfel de conceptii, in urma carora...? (mai mult)
Nu stiu ce se intampla cu mine de vreo 3 ani incoace. pur si simplu nu pot sa ma mai accept pe mine insumi datorita infatisarii mele.nu mai suport sa ma privesc in nici o fotografie... unele persoane ma? (mai mult)
Poate sa imi puna cineva un link cu reclama la Whiskas(in care pisoiu zice "nu-i aici, nici aici"), dublata in romana. Desigur ca dau fundita.
Ce fel de fete atrag atentia intr-un sens pozitiv?
Vad ca circula un virus pe mess.:-? cu se poate elimina?
Auziti: cum se calculeaza media cu tot cu teza? Multumesc! :)
Salutare, caut cu disperare filmul "harababura" Romania 1990, poate cineva sa-mi dea un link unde sa-l vad, sau un hub de dc unde il pot gasi, il caut de foarte mult timp, va rog ajutati-ma!
Religia ortodoxa la nivel mondial are un sef? Stiu ca religia catolica la nivel mondial are sef (papa Benedict al XVI-lea). Multumesc!
Cine stie texte, ca de exemplu : Cum ma consideri : 1 de gasca, 2 o prietena adevarata, 3 de treaba, 4 frumoasa, 5 te consider ca o sora/frate... sau daca stiti site-uri de pe care sa iau...? (mai mult)
Ce parere aveti despre filmul "Jurnalul Strazii (Freedom Writers)"? Multumesc!
Va bucurati ca vine vara? Argumentati, va rog.
Sambata voi merge la majoratul unei prietene, insa nu stiu ce sa cadou sa-i cumpar. Sper sa ma ajutati cu niste idei...Multumesc:)
Imi recomandati si mie niste carti horror interesante? Va rog :D
Care e diferenta dintre cuvintele: "tupeu" si "curaj"? Multumesc!
imi puteti recomanda o ghicitoare serioasa?
Ce alegi, sex fara dragoste sau dragoste fara sex? De ce?:)
Nu stiu ce are messengerul meu, cand dau sa il deschid de la icon imi apare :The application failed to initialize properly(0xc0150002). Click on OK to terminate the application.Cine ma poate ajuta? Dau...? (mai mult)
Doresc sa ma angajej ca lacatus mecanic la C.F.R. Stie cineva cam cat se castiga? Si daca am nevoie de muschi sau forta?
Salut.degraba e ziua de nastere a prietenului meu. ii plac ceasurile... m-am gindit sa-i cadonez unul.eu nu prea pricep in ele. ma bazez undeva la 70-80 dolari. am gasit aici ceva foarte interesant. va? (mai mult)
am o problema, ma joc de mult pe site-ul www.kidsgames.ro pe jocuri roiworld si nu stiu de ce de la un timp jocuri nu imi mai merg.vi s-a intamplat si voua? imi spuneti va rog si mie daca stiti...? (mai mult)
Ce inseamna daca il visezi pe iubitul tau inselandu'te? Multumesc!:*:*:*
Vreau si eu sa-mi fac propriul site, forum, blog sau cum ii spune. vreau sa fie al meu...sa-mi las peziile sa scriu.sa am multi prieteni...cum pot sa fac st fara sa ma coste?
La sfârşitul clasei a 2 a se mai dă teste sau evaluare? Mulţumesc!
Legat de metin2 Unde gasesc jin-hee dar sa nu ie jin-hee fara curas imi trebuie jin-hee kas la lvl 25 cine ma ajuta fundita deci jin-hee
O solutie sa nu imi mai faca adidasi/role/pantofi batatura exista?
Daca ar trebui sa dati o definitie pentru "prietenie" in maxim 15 cuvinte cum credeti ca ati formulao?
De ce credeti ca este atat de greu sa gasesti prieteni adevarati? (prieteni care sa ramana pe viata si sa nu stea langa tine doar pentru avantaj sau doar de dragul de a fi langa tine...)
Cum se numeste melodia p care au dansat laura cosoi si bogdan boanta la dansez pentru tine vineri?
Ce religii exista? Inafara de ortodocsi, catolici, budisti, evrei, mahomedisti.
Sal, stie cineva de unde as putea sa descarc gta san andreas? vreau un link.am avut ceva, dar nu puteam sa fac misiuni, VREAU SETUP-ul~! MULTUMESC ANTCIPAT!:d
Vreau sa activez o optiune orange si spune sa astept mesajul de confirmare care nu mai vine de 2 zile
Ce faceti cand nu agreati o persoana, dar sunteti obligati tot timpul sa o aveti in preajma si mai e si sacaitoare?
Cine ma ajuta si pe mine, la niste probleme de fizica? :| de cls 9.
am si eu o problema de cand am luat internet de la vodafone in fiecare luna merge bine netu sa zicem pana cand descarc de 1 gb sau maxim vreo 5 zile apoi merge foarte greu se incarca greu si la video...? (mai mult)
Cine este idolul vostru?
numele meu este alexandra aceasta este o intrebare pentru baieti. Vreau sa fac un baiat sa ma placa cu adevarat dar el nu prea ia in serios acest lucru. Ce credeti ca ar trebui sa fac?
Cum as putea sa determin pe o colega sa nu mai fie atat de invidioasa? pls raspuns urgent
Buna:) Cine imi poate da un site unde pot citi online(sau descarca) "la hanul lui manjoala"[I. L. C]? Multumesc!
Salut jucati gta episodes from liberty city? Cu care personaj este mai misto?
. Daca v-ar lua foc casa care ar fi 7 lucruri pe care le-ati salva?:-?
Nu stiti niste filme ceva de genul viva high school musical, high school musical 1, 2, 3 sau camp roc? V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati da si mie titlul unelor. dau funda.
Cu ce programe pot sa transform din. mp4 in. mp3? :D
Care credeti ca este cel mai mare defect al vostru ?
Ce se studiaza mai exact la un liceu de arta? Am nevoie de un raspuns cat mai repede... MS
Cum se nu meste filml nou care o sa se inceapa la acasa cu carmen villalobos?, acea actrita din,, fara sini nu exista paradis,,? Va rog dati raspuns repede! e urgent!
Buna tuturor. As vrea sa stiu parerile voastre despre obiceiul fumatului. Il considerati: a. viciu b. placere c. necesitate d. prostie e. o modalitate de fi smecher/a, cool, in trend cu restul,...? (mai mult)
Deci am venit in scoala (noua) din a 5 si am aflat ca o prietena de la gradinita e in clasa cu mine si ea mai are o (cica cea mai buna prietena ) ele sau certar sau impacat si acum vrea sa ma elimine dar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Reginadespade întreabă:
JohnnyMontana întreabă:
AndreiAdrian002 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!