| midnight11 a întrebat:

Am o vecina la tara, inca vie, care are vreo 80-90 de ani si am visat de 2 ori ca a murit. A2a oara a fost mai ciudat, pentru ca murise (in vis) si dupa ma uitam la ea pe strada in fata casei ei cum imi face cu mana si arata ca un cadavru vechi si albastrui. Ce credeti ca semnifica visul meu?

3 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Ai grija in ce te bagi happy atat iti zic xD, stai cuminte baietel, ca multe sunt de spus,urechile sunt la fel de multe,dar sunt partial inchise,sau prea deschise,intra pe una, iese pe alta happy Multi sunt doritori sa afle, pana afla, apoi ori dau bir cu fugiti, ori au ceva vise, si fug rupand pamantu.Sau in cele din urma, innebunesc.De cele mai multe ori cand deschizi gura si pronunti strigoi, moroi, sau paranormal, oameni se uita la tine ca si cum ai fi dezbracat.Iti sugerez sa iti tii ideeile pentru tine, multi te vor ironiza, vor rade de tine, si asta nu e 'cul'.

| Celcestietot a răspuns:

Poate ca semnifica faptul ca, tu deja o consideri, o vezi ca pe o femeie fara viata, probabil ca te-ai si gandit cat mai are de trait aceste zile sau intr-un trecut apropiat. Dar, sa nu excludem posibilitatea ca nemuritorii se afla printre noi surprise!

| AnastasiaK a răspuns:

Doar tu stii ce semnifica. Elementele visate de tine sunt diverse reprezentari ale unor elemente aflate in inconstientul tau. Tu trebuie sa-ti pui intrebarile "de ce am visat asta?", "cu ce asociez elementele din vis?", etc. O sa iti vina in minte si unele variante stupide, care pot parea ca nu au nicio legatura, dar nu le excluzi, iar interpretarea finala a visului ar putea sa fie in aparenta total diferita de vis in sine. In fine, eu acum incerc sa-ti rezum tie informatia pe care Freud o explica in 2 carti, fiecare a vreo 600 de pagini...iti dai seama ca n-am nicio sansa.