| balteanuanca94 a întrebat:

In special ma adresez mamicilor cu bebei. Am un bebe de 5 luni jumatate. Papa, apoi il legan pe perna si cand sa il pun in patut hopa se trezeste si trebuie sa o iau de la capat. Inainte la fel pricedam si dormea in patut acum nu mai vrea decat sa stea pe perna si toata noapte pe picioare. Iar eu simt ca nu mai pot de 1 luna aproximativ nu mai stiu ce este somn nici seara nici pe timpul zilei. Dorm cum apuc iar apoi ma trezesc cu dureri de spate si de gat din cauza pozitiei in care adorm. Ce imi recomandati sa fac?!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Sa mai faci schimb cu iubitul/soțul tău... Și sa ai grija la ce obiceiuri ii creezi pentru ca tot ție ti-e greu, iar ăsta cu leganatul pe picioare e unul care se tine scai pana se face mare. E nasol pentru tine ca mama să-l auzi ca plânge ca știi ca nu se simte bine, dar poate ar trebui să-l lași 2 3 seri la rand sa plângă în pat la el sau la voi și se va dezvata. Sora mea are 7 ani și încă caută să fie adormită pe picioare pentru ca tot asa, de mica a fost pusă pe picioare ca era cel mai ușor, dar nu și cel mai bine. Succes cu bebe, abia aștept sa am și eu unul, dar mai pe la 26 27 de ani big grin

| balteanuanca94 explică (pentru anonim_4396):

Sotul meu e plecat cu mubca si vine intodeuna la sfarsitul saptamanii. de mil l-am legqnat pe picioare dar adormea si il puneam in patut si statea, acum de ceva timp nu mai vrea. Iar eu sunt in continuu cu el zi si noapte. Vina e si a mea ca l-am invatat asa dar ma rapune oboseala si adorm cu el pe picioare si involuntar l-am invatat asa.

| Anonim a răspuns (pentru balteanuanca94):

Nu ai bunicii la îndemână să li-l lași lor câteva ore? Forțează-l sa se dezvete de asta lăsându-l sa plângă, e greu sa auzi un bebe ca plânge și mai ales atunci când e chiar al tău, dar cred eu ca asta te-ar putea ajuta, pentru ca e mic și uita repede, deci dacă refuzi să-i mai faci pe plac vreo 3 4 zile, a 5a deja începe sa se acomodeze cu noul obicei impus de tine. Eu asa cred, pentru ca știu ca ei uita repejor, doar ca asta ar însemna să-l auzi vreo 3 4 zile cum plânge și la final sa fii ca un zombie, dar zic ca merita ca după vei putea dormi happy

| balteanuanca94 explică (pentru anonim_4396):

El nu plange. Chiar daca il las in patut si se trezeste si incepe acolo sas e ajita sa dea din maini din picioate dar nu plange. A mai facut asa si am reusit sa il dezvat dar cand era sotul meu acasa ca ma trezea sa il pun in patut si la fel prima noapte nu a stat dupa s-a obisnuit. Iat bunicii sunt la munca.