|

Buna sunt Amalia sunt din Constanta am 20 de ani va rog cititi pana la capat nu vreau decat sfaturi ce trebuie sa fac asta este povestea mea trista Am avut și eu momente când nu am avut nimic am avut momente când voiam ceva și nu aveam plus ca mama nu avea venituri mari și nici eu nu aveam salariu care sa îmi permit multe voiam multe

Am avut si zile când nu am avut ce mânca și mâncam pâine goală

Dar niciodată nu m-am plâns

Sărăcia e mare peste tot și am trecut prin asta

Am pierdut anii in orfelinat in timp ce alții cresc lângă familiile lor

Alții copiii au văzut crăciunul impreuna cu părinți. frății diminețile când deschideau cadourile când ieșeau la sanie sau ma rog momente frumoase eu nu am avut parte de așa ceva.

Intr-o seara am urmărit un film era un copil care era foarte fericit ca avea o familie care își petrecea foarte mult timp cu ei și a avut o copilărie frumoasa cadouri de Crăciun toate alea și ai idee cât am plâns? Am văzut bucuria unui copil ce înseamnă sa aiba părinții de care eu nu am avut parte de ei

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca sa lupti ca familia pe care o vei intemeia sa fie asa cum ti-ai fi dorit-o si tu.
In rest, ce pot spune, ai trecut prin incercari destul de grele, care te-au facut o persoana puternica, cu putin noroc de acum inainte vei fi doar pe "plus".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fiecare are o poveste trista de zis.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hei. e ok ca ai avut puterea de a scrie ce simti, de a-ti impartasi trairile. Dumnezeu ne poarta tuturor de grija, roaga-te si prin rugaciune Dumnezeu va lucra in viata ta cum nu te astepti, ai avut o perioada grea, dar pot veni si zile senine, ai credinta si rabdare. Evrei 13:5 „Nicidecum n-am** să te las, cu niciun chip nu te voi părăsi."
Multa pace!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează