Fiecare utilizator care spune lucrurilor pe nume, care nu foloseşte clişee în exprimare, care are o mentalitate solidă, care se bazează pe principii, idei, idealuri şi raţionament, care vede lumea aşa cum e şi spune numai lucruri adevărate, ce reflectă realitatea, care are bun-simţ, care ştie să folosească sarcasmul într-un mod inteligent, care are ironii fine, care are simţul umorului, care aduce argumente solide într-o discuţie contradictorie, care nu-i cerşetor de funde&voturi, care nu e un asskisser şi care gândeşte liber şi nu se lasă total influenţat de părerile celorlalţi, este un utilizator pe care-l "prefer".
Userul meu preferat este Andrea_Gorincioi_1943.De ce pentru că am doua chestii in comun cu ea.Varsta şi numele amandoi avem 13 ani iar pe mine mă cheama Andrei pe ea Andreea.
Ioandelasal din simplu motiv ca da mereu raspunsuri corecte si bine documentate
Ok si motivul pentru care sunteti prieteni?
Ce aveti in comun?
Poti sa imi lasi un link cu o o intrebare/raspuns al acestui utilizator care tie ti-a parut bine documentata?
Încă n-am întâlnit vreunul care să corespundă cerinţelor mai sus menţionate.
Nu stiu cum sa-ti raspund la intrebarea asta,ca tu zici ca e cu iz psihologic,ceea ce inseamna -cred eu- ca si noi trebuie sa facem cam la fel…
Care lucru e mai greu la mine, ca pe vremea mea, in scoala, se facea ``tehnologia materialelor`` si se ascuteau cutitele de strung…
Oricum, mie imi place de greece12.E adevarat ca nu prea vorbim noi,pen`ca sunt suparat pe ea de cand am mintit-o eu cu ceva, da` asta e alta poveste, n-o dezbatem acum, ca e mai complicata si ne ia timp mult…
Motivele pentru care o plac, nu le stiu exact - nu ma intreba…
Bun.La intrebare cu baiatul,nu ma duc sa-ti raspund,ca sa nu iasa conflict de interese, ca poate am de gand, pe viitor, sa-ti mai fac si curte pe-aici, deci nu s-ar mai potrivi gesturile intre ele…
Mersi pentru funda de azi.Mai vorbim…