| Yaesmin a întrebat:

Produsele cosmetice o să mă facă să arăt mai bătrână în timp? Eu le folosesc de când aveam 13 ani non-stop.Chiar dacă s-ar întâmpla să mă babific deodată asta nu ar fi o problemă deoarece mie îmi place să arat mai matură decat sunt.Eu am 17 ani și multe persoane mi-au spus că sunt dezvoltată si arat mai mare.Eu nu suport să mă trateze cineva ca pe un copil.Sa-mi zică fetiță, puiu, micuta, copila.laughingMă enervez foarte tare.Eu mă machiez zilnic deoarece vreau să arăt mai matură. Daca nu ma machiez am o față de copil si nu prea îmi place asta.Eu întotdeauna mi-am dorit să am măcar 20 de ani. Îmi doresc să fiu femeie. Vorbesc serios.

Răspuns Câştigător
| Speed99 a răspuns:

Produsele cosmetice te imbatranesc pe o cale artificiala, deci evident nu-s sanatoase.

Insa lasa, vei putea fi considerata "cougar" mai repede, daca imbatranesti, intelegi tu, FETITA? smug

41 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru GoldenZenith):

Mai bine ai fi alaturi de mine reao

| PersonajFictiv a răspuns:

E mai bine asa, ca iubitul poate sa iti spuna "fetita mea", iar tu poti sa-i spui "tati", ar fi aproape de realitate.

| GoldenZenith a răspuns (pentru RAY):

Sigur ca sunt. doar mi se mai zice si "mama ranitilor".

| RAY a răspuns (pentru GoldenZenith):

Realy? nu stim, ma bucur ca am asa o surioara ca tine

| GoldenZenith a răspuns (pentru RAY):

laughing daca zici tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Machiajul e o slăbiciune sufletească, de cele mai multe ori identificată cu un complex de inferioritate sau cu teamă de a nu plăcea celorlalţi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Yaesmin):

Daca nu esti troll, esti proasta de bubui.

| Superior a răspuns (pentru RAY):

Am un prieten in politie, pentru un pachet de tigari ii poate afla locatia happy Batem palma?

| RAY a răspuns (pentru Superior):

Nein danke, numai imi doresc nimic in privinta ei

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Yaesmin):

Nu conteaza CINE te duce la produs. La ce stil de a gindi si ce actiuni intreprinzi la varsta ta, e doar o problema de timp si spatiu - cand si cine va fi ala care o sa te duca la produs.

| anonimg a răspuns:

Produsele cosmetice fac ca pielea sa nu se mai regenereze; si in timp, pielea isi pierde capacitatea aceasta si va deveni dependenta de produsele cosmetice.
La 30 de ani vei ajunge sa arati ca la 40 de ani. Mai bine forever young decat imbatranire prematura.