anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU recent la scoala mi s-a intamplat sa pierd 5 lei straight face si un coleg care avea si el 5 lei a zis ca i-a gasit pe jos s mi-am dat seama ca erau ai mei si in ora de relegie am zis profesorului ce s-a intamplat dar NU m-a crezut si colegul a inventat imediat o scuze ca ii avea de la mama lui. Si in pauza i-am zis dirigintei si normal ca nici dumneaei nu prea m-a crezut si colegii au inceput sa rada de mine bla bla bla. dar eu stiu ca erau ai mei. Cum pot sa demonstrez ca erau ai mei?

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ce mai conteaza sa demonstrezi adevaru pentru oricum nu poti s o dovedesti, sti bine...altadata fi mai atent cu banii unde i pui[tu daca gaseai bani,indiferent unde, ii mai dadeai inapoi? eu nu cred, si pe deasupra te si bucurai[acum 5 lei nu i o avere, eu am pierdut 50 lei si ce am putut sa fac, nimic, pentru ca vina mea a fost ca i am pierdut si bucuria celui care i a gasit

| Luana2347 a răspuns:

I-ai spus unui preten ca iai pierdut? daca da atunci ai un martor, daca nu nu stiu cu ce sa te ajut

| HolyPotato a răspuns:

O te rog, las-o balta pentru 5lei...pana la urma stii acea vorba "ece-am gasit al meu sa fie" nu poti demonstra, daca ai fost neglijent si i-ai pierdut, altcineva se bucura de ei acum. Nu trebuia sa-i spui profului de religie...pana la urma nu te-ai facut decat de ras.straight face

| oanabuysomeweed a răspuns (pentru Luana2347):

Da stiu vreo 3 persoane si ma cred restul nu

| Rockart a răspuns:

Sunt doar 5 lei. Să plângi dacă ţi se fură 100.

Ştiu că e enervant ca nimeni să nu te creadă, dar chiar nu ai ce face. Data viitoare ai mai multă grijă de banii de buzunar.