| Danielhernandes a întrebat:

Buna ziua, am o super intrebare pentru cel care imi vezi mesajul, deci am 16 ani si nu stiu sigur de ce da sunt mai mereu lipsit de viata ca si cum sunt un om batran, ingandurat nu pot vorbi cu nimeni. SUNT TACUT, NU AM CURAJUL SA MA UIT IN OCHII NIMANUI CAND VORBESTE CINEVA CU MINE, nu pot dormi.HELP

Răspuns Câştigător
Răspuns Apreciat de Editori
| Lorena6879 a răspuns (pentru Danielhernandes):

In primul pas spre vindecarea depresiei este dorința de a "iesi din depresie". Trebuie sa te concentrezi si pe alte lucruri din viața ta, nu numai pe lucrul care te supara și te amăgește. Ieși la o plimbare in parca, du-te la mol, cunoaște oameni noi. Si cu curaj, nu numai tu ești singurul care nu are curajul sa discute cu oamenii. Majoritatea merg pe strada, oameni obișnuiți si depresivi. Si eu incep greu o conversație cu cineva. Asta e (anxietate sociala). Apucate de sport, asa nu o sa te gândești numai la necazuri, ci o sa te gândești cum te dezvolți ca persoană. Eu sunt fiica depresiei si anxietății laughing le-am experimentat pe toate. Dupa ce m-am obișnuit si am înțeles ce este depresia si anxietatea, pur si simplu m-am liniștit. Suntem oameni si toți avem gânduri si un bad mood. Dar trebuie sa le depășim.asta daca e psihica situația ta.
Daca te simți coplesit si "batran" posibil sa ai si ceva carente de vitamine și minerale.
Fă-ți un consult la medicul de familie si o sa iti spună exact daca ai lipsuri in corp.
Si nu uita, ești tânăr și nimic nu te poate doborâ. Depresiile sunt normale la adolescenți si chiar si la adulți. Trebuie doar sa aflii motivul penteu care esti in depresie.

2 răspunsuri:
| Together a răspuns:

Esti de mult asa?

Iti poti imagina o situatie in care ai fi fericit?