| CezarTT a întrebat:

Buna ziua TPU, am o dilema legata de o situatie intamplata acum cateva zile. Eu mi-am sprijinit Bicicleta pe un perete de piatra pe o portiune mica de pamant, putin inclinata, eu m-am indepartat de ea timp de un minut si trece un biciclist pe langa ea (Sustine ca era un metru distanta [v=10km/h]), iar bicicleta cade si spune ca nu are nici o vina. Voi ce credeti, bicicleta putea sa cada singura fix in acel moment cand a trecut biciclistul, el sustine ca a fost o coincidenta. Dau funda!

Răspuns Câştigător
| Cristinna31 a răspuns:

Mult probabil ca bicicleta să fi căzut din cauză că el a atins-o din greșeală iar ca să nu se certe cu tine, te-a mințit că bicicleta a căzut singură.

5 răspunsuri:
| Digikey a răspuns:

Stii cumva viteza vantului si presiunea atmosferica ca sa le bag in ecuatie, fara ele da cu virgula.

| CezarTT explică:

Sa zicem un vânt mediu de 10km/h cu o presiune medie de 776 mmHg ( O zi însorită cu o temperatura de peste 20*C la ora 16) Credeti ca putea sa cada singură exact in acel moment?

| CezarTT explică:

Dacă ar fi fost un metru intre noi oricum distanța dintre ghidoane era mică, sa zicem 45-50cm. Ideea e ca mi s-au stricat niște suporți cand a cazut bicicleta [...] Dar el incă crede că a fost doar o coincidență. happy Astept raspunsul lui DigiKey, mulțumesc frumos.

| CezarTT explică:

SasuKe, am spus putin inclinta pentru ca este o portiune mica de pamant si nu era dreapta, (https://imgur.com/9jFale0 Gardul nu e chiar acelasi, iar nisip nu era in fata. El spune ca a vrut sa se opresca in fata, 2m dupa nisip.

| SasukeNicolas a răspuns:

Am patit de nenumarate ori sa mi cada bicicleta fara motiv in panta sau nu fiind sigur ca am pus-o bine. Dar se poate sa o fi lovit si sa te minta ca sa evite scandalul.