NOname
| NOname a întrebat:

Bunica (medic pe vremuri): "Ia nişte bomboane cu lapte de pasăre!", o servise cineva.
Eu: "Laptele de vacă e pentru viţel, buni, ţi-am mai explicat."
Bunica entuziasmată: "Dar nu e de vacă, e de pasăre."
Eu, încercând să-mi găsesc cuvintele: "Da, că păsările dau lapte...", după o pauză: "...iar chiar dacă l-ar da, l-ar da tot pentru puii lor, buni."
Bunica: "A!", şi a plecat, digerând parcă secretul Universului, în timp ce mesteca o bomboană.
Câţi dintre voi mai trăiau cu impresia că "lapte de pasăre" vine de la păsări?
Cine o fi venit cu expresia şi de ce? - mă întreb de ceva vreme...

74 răspunsuri:
NOname
| NOname explică (pentru ShaOfHatred):

Dacă aş fi doar cu tine, n-ar fi nicio problemă...

Dar bine, hai s-o insinuez mai drăguţ. Ştii aia cu "cine n-are bătrâni să-şi cumpere"? Astalaltă ar fi cam opusă. tongue

| ShaOfHatred a răspuns (pentru NOname):

Nu e chiar asa sumbru laughing) Dar imi place. Deci sa inteleg ca "Daca ai batrani, sa-i omori"? Sau? laughing

| Choasmakerangel a răspuns:

Mdaa...eu cand auzeam lapte de pasare ma gandeam la pasarile preistorice(nu stiu de ce)imi venea in minte imaginea unu pterodactil...nu stiu daca am scris bine

NOname
| NOname explică (pentru ShaOfHatred):

E, nici chiar aşa!hee hee

| ShaOfHatred a răspuns (pentru NOname):

E, nu laughing

NOname
| NOname explică (pentru Choasmakerangel):

Mă întreb ce şi-o fi imaginat şi bunica mea.hee hee

| drutzix a răspuns:

Stiu ca se face din ou deci probabil de acolo a plecat

| anonimg a răspuns (pentru drutzix):

Un raspuns care merita funda. happy Nu al meu, ci al lui drutzix.
Si probabil se face din foarte multe oua, ca si budinca. Amandoua sunt fatale: atat pentru papilele gustative drooling cat si pentru corp.

| FaraNume1245 a răspuns (pentru NOname):

Nu inteleg de ce acuzi pe toata lumea care nu e de acord cu tine de ignoranta. Ignoranta nu e ceea ce crezi tu ca. In fine, discutia asta nu are niciun rost. Ma opresc aici.

NOname
| NOname explică (pentru FaraNume1245):

Http://dexonline.ro/definitie/ignoranta
Ţi se potriveşte la fix. Nu ştii şi nici nu vrei să afli, deşi informaţia e la un clic distanţă, dar eşti plin de prejudecăţi, pe care le prezinţi drept adevăruri absolute. Dar bine că măcar de data asta ai bunul simţ s-o dai înapoi, când ai realizat că îţi lipsesc argumentele.

| D3I3 a răspuns:

Mie nu-mi place "laptele de pasăre" rolling on the floor Este prea dulce.

Am "dat-o inapoi" din cauza ca am vazut ca tu preferi sa ataci persoanele, in loc sa folosesti argumente logice si rationale.

NOname

Aşa, mama, victimizează-te!, că altfel ce scuză vei mai avea, ca să ignori argumentele logice şi raţionale?

Din nou, folosești atacul la persoană. Nu mă victimizez, dar am zis că nu mai are rost discuția, din moment ce tu, în loc de argumente, folosești invective. Totuși, îți spun că veganismul nu e soluția pentru "problemele animalelor".

| cristi202 a răspuns:

Eu las filozofia deoparte de data asta, caci cand e vorba de lapte de pasare, desertul meu preferat, nu pot decat sa ma bucur de un asemenea deliciu si nu mai imi fac timp sa ma gindesc si la altceva. happy

NOname

Da, la fel cum stoparea holocaustului nu era o soluţie pentru problemele evreilor sau eliminarea sclaviei umane - o soluţie pentru problemele sclavilor umani.
Dar ce tot vorbesc?, oricum eşti orb la argumente.

| OAly a răspuns (pentru NOname):

E bine ca esti constienta ca ai probleme cu rabdarea. Poate te gandesti sa si indrepti asta. Nu am stiut ca am de-a face cu un aparator al drepturilor animalelor. Credeam ca te referi la sanatatea oamenilor.
E dreptul tau sa fii vegetariana daca asa consideri dar nu-i poti obliga pe ceilalti sa gandeasca ca tine. Candva am incercat si eu sa fiu vegetariana dar dupa un timp am inceput sa-mi pierd puterile. Am si lesinat de cateva ori. Omul nu e facut sa fie o fiinta vegana. Eu oricum mananc carne foarte rar dar lactatele sunt la ordinea zilei. Nu as putea trai fara ele asa cum leul nu poate trai fara carne.

NOname
| NOname explică (pentru OAly):

Here we go again :))

http://imgur.com/v7XUlWy
http://imgur.com/LIrW8NS :))

Holocaustul nu avea treaba doar cu evreii, dar in fine, trecem peste asta. Crezi ca nazistii s-au trezit brusc "Hai sa ardem evreii!"? Evreii au provocat multe probleme in lume, crezi ca toata lumea s-a trezit peste noapte impotriva lor, ei fiind nevinovati? Cu animalele nu e la fel, dar problema nu e faptul ca omul mananca carne si produse animale, dupa cum spui tu. Ti-au explicat si alti useri, dar nici pe ei nu vrei sa ii crezi si preferi sa ii numesti "inchisi", ca pe toti ceilalti care nu sunt de acord cu tine.

NOname

Da, că tu şi cei asemenea ţie prezentaţi o autoritate pentru mine, nu raţiunea mea, nu simţul dreptăţii şi bunul meu simţ, nu realitatea, nu ceea ce văd cu ochii mei, Voi.

Ce iti place sa dai voturi de eronat. Ce e eronat in ce am scris? Explica! Si nu-mi mai da linkuri ca nu le citesc! Sunt satula sa citesc ce vor altii.

NOname

"Ce iti place sa dai voturi de eronat."

Eu dau voturi pe merit, folosindu-mi capul din dotare, tu - din pizma puerilă. tongue

"Ce e eronat in ce am scris? Explica!"

Asta aş putea eu să te întreb. Iar ţie ţi-am tot explicat, ţi-am şi desenat, ca pentru copii de grădiniţă, dar tot nu se prinde nimic. Ce să-ţi fac? Am şi eu limitele mele.

"Si nu-mi mai da linkuri ca nu le citesc! Sunt satula sa citesc ce vor altii."

Nu-ţi mai dau, că eşti sătulă să citeşti, punct.

Esti obraznica si nesimtita! Eu iti spuneam intamplari din viata mea si tu mi-ai dat vot de eronat. E doar parerea ta ca e pe merit. Tu nu votezi pe merit ci orice raspuns care nu e in concordanta cu parerile tale. Prin asta arati ca te crezi superioara celorlalti si ca ai impresia ca tu detii suprematia parerilor. In schimb eu dau vot de nefolositor rautatii, iar comenturile tale in mod clar sunt rautacioase.
O explicatie tot n-ai stiut sa dai. Dar asa se intampla cand oamenii raman fara cuvinte: dau linkuri din prostiile scrise de altii.

NOname

Nu, pe lângă văitatul tipic că "nu poţi trăi fără carne şi lactate", ceea ce în mod obiectiv este fals (de la o alimentaţie Echilibrată bazată pe plante nu ai de ce să leşini; eu în doi ani de zile nu am leşinat vreodată), ai afirmat şi că "Omul nu e făcut să fie o fiinţă vegană", ceea ce probabil presupune că sunt o fiinţă supranaturală, nu om, în orice caz. Dacă asta nu e eronat şi amuzant, atunci cum e?

P.S. Mulţumesc pentru complimente, apropo, eşti foarte drăguţă şi plină de bunătate.

2 ani e putin. Mai vorbim peste cativa ani. Eu am fost 10 ani vegetariana.

NOname

Da, de parcă n-ar exista nenumăraţi vegani de-o viaţă - perfect sănătoşi şi ei - şi eu aş fi unica pe planetă.

Bine draga. Eu ti-am spus experienta mea. Nu toti functionam la fel.

NOname

Se admite, însă aş putea să pun pariu că nu lipsa cadavrelor din alimentaţia ta era problema.

Nu poti pune pariu pe ceva ce nu poti demonstra. Oricum eu sunt sigura pe ceea ce spun.

NOname

"Oricum eu sunt sigura pe ceea ce spun."

Ce coincidenţă! Şi eu!
Vezi, tot avem ceva în comun. big grin