anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e cea mai amuzanta intamplare a ta de cand erai beat?
DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| We2Rock98 a răspuns:

Dupa ce baut calumea, am inceput sa-mi iau filme, si cum era atunci vremea aia a ploaie, eu eram ceva gen : Vin cu Tornada de la Galati si ajung in 5 minute! De nu va iau cu viitura, atata rau! Robeeert esti fierbintee! Foamiiaa!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eram necajit dupa o despartire amoroasa am mers intr-un loc unde se intalneau tineri sa faca betie. Una tremura pe jos si a venit ambulanta in multime sa o ia apoi am apucat sa combin bauturi diverse injurand femeile, etc. In drum spre casa eram cu un fost prieten ametisem si apoi m-am trezit pe patul de la primiri urgente, mi s-a zis ca aveam fata vanata si vomitasem in camera de garda, amuzant nu e ci jalnica situatia iar de atunci nu am mai gustat alcool dar nici o relatie nu mi-am mai dorit.

| darnme a răspuns (pentru We2Rock98):

rolling on the floor))) Nu stiu de ce rad, da' e amuzant

| Sociopat a răspuns:

Mi-a vomat unu pe bocanci si mi-am pierdut umbrela.

| Wehrmacht a răspuns:

Am baut niste tuica si visinata(am cam exagerat.Nu prea aveam gust si nici miros, visinata crezusem ca-i vin si luasem cateva guri zdravene pana am vazut ca ma cam arde pe gat. Dupa ce mi-am dat seama m-am intors sa vad daca mai e(sticla pe care o dadusem era mica, max. 250=300mL)si am zis "aaa... uite ba, tuica".Am luat si din aia. Dupa 5-30 minute eram ametit bine,ascultam rock si radeam ca prostu' cand,brusc,m-am intins pe pat si mi s-a facut rau(cred ca bunica-mea a pus si fruntea in tuica aia de mi-a facut asa rau).
Stiu ca voiam sa ies pe usa. Bunica-mea se uita la mine si se crucea,mergeam cracanat in timp ce ma balansam, am dat cu pumnu' intr-o musca de pe perete(ma mir ca am omorat-o..., nu reusesc sa le prind nici cand sunt treaz), m-am prins de partea de sus a usii, i-am zis lu' bunica-mea ca sufar din dragoste in timp ce vedeam niste rachete zburand in dreapta si un tanc in fata.M-am dus spre pat.E cam 1m pana la el. Dupa ce am facut un pas a inceput sa se taie filmul.Am picat si incercam sa ma tarasc inca 30-50cm si sa ma cocot in pat.Ok...am facut aia cativa cm si am inceput sa vars.Mi-a adus bunica un lighean ca nu mai puteam sa ies pe usa nici daca incercam sa ma tarasc. Puteam doar sa mai stau in 4 labe(si asta cu greu).
De aici am uitat cam tot ce s-a mai intamplat.Cred ca n-am mai facut ceva pana sa adorm.
A da...pana sa mi se faca rau am stat la PC(...ma balansam pe scaun stanga-dreapta si dadeam la taste ca la clape).Acu' cateva saptamani am gasit minunatia asta la intrebari refuzate(nu-mi mai aduceam aminte de ea).Mda, nu o mai gasesc. Daca o gasesc o pun.

| darrio2007 a răspuns:

Am dat sa o sarut pe soacra-mea.Dar nu a zis nimic.Era ziua mea.

| Florescu23012000 a răspuns:

Am dat 200 de lei pe alcool, apoi am mers stramb toata ziua. Cand am ajuns acasa, tata era la fel de vesel ca mine. Ne-am petrecut ziua certandu-ne aman2 cu soramea si mama. Ne motivam ca nimeni nu ne intelege si ca sunt proaste laughing.

Întrebări similare