| monamonkey a întrebat:

Cate carti ai citit pana acum? Si care e cartea ta preferata? big grin

5 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Chiar crezi ca le tin inventarul? De peste 40 de ani citesc intruna. Cred ca au trecut de 2000.
Cat priveste cartile mele preferate, deja umplu un corp si jumatate de biblioteca.

| Ramonaaaa a răspuns:

Destule big grin.Am citit "cărţile copilăriei" ("Basme" de Petre Ispirescu,"La Medeleni" de Ionel Teodoreanu,"Cartea Junglei","Heidi,fetiţa munţilor","Prinţ şi cerşetor","Singur pe lume","o mie şi una de nopţi","Simple Povestiri",cărţile lui Ion Creangă, Mihai Eminescu,"Aventurile lui Tom Saywer","Aventurile lui Hucklebery Finn", cărţile lui Hans Christian Andersen şi Fraţii Grimm, etc).
Apoi am început să citesc romanele de dragoste ale mamei laughing gen "Femeia lui Wilder", romanele Sandrei Brown.
Cele mai recente cărţi pe care le-am citit au fost lecturile obligatorii pentru clasa a-9-a : "Mara" de Ioan Slavici,"Ciocoii vechi şi noi" de Nicolae Filimon,"Maytrey" de Mircea Eliade,"De veghe în lanul de secară" de J.D Salinger,"Romeo şi Julieta" de Shakespeare.
Acum, citesc "Romanul adolescentului miop" de Eliade şi este destul de ok...
Nu am o carte preferată, totul depinde de stare big grin.
Dar la tine?

| Siracuzia a răspuns:

Bună! Am citit destule cărţi, crede-mă că nu am stat să le număr.Şi nu aş putea alege o carte preferată, pentru că fiecare are farmecul ei.

| eu4you a răspuns:

Tu chiar crezi ca numar cartile pe care le citesc!? Mor cand va vad pe unii ca stati sa numarati cartile pe care le cititi intr-un an... daca chiar va place sa cititi, nu trebuie sa va dati mari cu asta. Oricum, nu pot alege o carte preferata.Ca si scriitori o prefer pe Agatha Christie (romane politiste)...si imi mai plac cartile lui Ionel Teodoreanu (adica nu neaparat cartile, imi place limbajul artistic folosit si figurile de stil).

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare