| RainWind a întrebat:

Ce instrumente albe sau cât de cât legale îmi recomandați pentru protecție?
Am electroșoc și lanternă pentru câini.
Și am să-mi iau și un spray cu piper. Ce altceva mai recomandați unei femei singure ce dorește să călătorească tot singură.
Mulțumesc!

6 răspunsuri:
| Misteriosul333 a răspuns:

Să nu mai fie singură. Ai nevoie de un bărbat de treabă care să te protejeze, nu de obiecte.

| RainWind explică (pentru Misteriosul333):

Păi până la Crăciun, clar nu -l găsesc pe MoșCrăciun laughing) deci până atunci, în viață e bine să fii safe, nu toți avem noroc de oameni în jurul nostru, și când zic asta, o zic mai mult că tocmai că unii oameni sunt făcuți pentru a fi protejați orice ar fi, de altcineva, și alții, gen eu, care au un destin de a trăi singuri, și nu doar singuri ci cu multă lume împotriva lor/ei versus a nu-i păsa nimănui de ea. Deci acestea fiind datele problemei, pe de-o parte lumea se ia de mine orice ar fi versus lumea nu se bagă pentru mine să-mi ia apărarea pentru că în ochii lumii sunt un nimeni. Deci așa stând lucrurile nu-mi rămâne decât să mă protejez alone. Deși per total, cum spuneam ne fiind interesantă, măcar atât că nu atrag atenția și deci nu mi-ar face nimeni nimic, per total. Însă pentru orice eventualitate happy ca eu și anxietatea mea să trăim mai safe laughing) nu e mai bine ca atunci când pleci, mai ales femeie singură la drum, să ai muniție cu tine?! laughing)
Zic și eu. happy
Cred că și un chibrit ar fi bun. Ceva basic de apărat.
Să văd ce naiba mai găsesc pe net. Văd că voi nu vreți să mi spuneți de armele albe.

| Misteriosul333 a răspuns (pentru RainWind):

Ar trebui să fii mai optimistă. Nu este vina ta. Este vina altora care sunt la conducere, are legătură cu politica. Ai răbdare si poate pe viitor va veni și Moș Crăciun, poate nu acum, dar cu siguranță odată și odată va veni el. Gândește pozitiv. Poate îți va mai raspunde și altcineva, la ora asta de obicei doarme lumea.

| RainWind explică (pentru Misteriosul333):

Prin Moș Crăciun te referi la Moș Crăciun cel clasic care aduce cadouri? Sau erai și tu sarcastic/ă, cred că ai sesizat, sper sarcasmul meu că prin Moș Crăciun mă refeream de fapt la ce ai spus tu, dar metaforic, adică la sufletul pereche, un bărbat, de altfel unicul cu care pot conviețui în viața asta perversă. Aparent până la 30 de ani, abia am reușit să rezist în propria familie fără a ne lua gâtul unii altora și am realizat că nu mă pot apropia de nimeni prea mult, ori eu sunt plină de defecte și de aia, ori am eu dreptate când spun că oamenii chiar sunt pe interes și perverși și ajung deci tot la vorba mea, că oamenii deci vin și pleacă și nimeni oricum nu rămâne lângă tine și la greu, de fapt în cazul meu, la nimic. Deci ce suflet pereche să mai găsești în vremurile astea apocaliptice. Gândește-te că prietenii nu mai sunt prieteni, ce așteptări să ai de la un bărbat versus femeie... că parcă în secolul 21 la toți ni s-au înegrit mințile. Toți suntem doar răi și perverși, din păcate. Eu una la concluzia asta am ajuns în secolul 21.
Deci tocmai de aceea și vreau să fac excursia asta, ca să fie pentru meditație și pentru a ordona niște gânduri, dar și pentru ca dacă tot mă simt singură în propria-mi casă, zic să ies un pic, ca să mă și văd singură cu adevărat și să mă izolez cu adevărat de toți și toate un pic.
Deci eu nu știu în vremurile astea cine-și mai găsește sufletul pereche.
Chiar și cei care deja pare că -au găsit, la mulți dintre aceștia e doar un contract, un contract nescris în fața vieții și naturii, lumii, dar în realitate arătați-mi voi minim 10 cupluri în toată lumea asta care chiar se iubesc cu adevărat. Totul e doar pentru că "așa trebuie să fie". Adică o căsnicie formată dintr-un el și o ea, o casă acolo, un copchil în ea și pe lângă ei, un neam cu care mai vorbești din an în Paște și cu unii cu care ții legătura tot pentru copil de fapt. Și multe probleme la pachet. Eu una nu știu ce iubire e în schema asta, dar mă rog.
Am și uitat despre ce vorbeam.
Aa, cred că despre codatul Moș Crăciun. Dacă ar există măcar acel Moș Crăciun pe care îl tot venerează copii, măcar pe acela l-aș ruga să pună niște praf din ăla magic peste planeta și inimile noastre, că sunt împietrite rău. Să ne facă mai umani, că m-am săturat ca de poame acre de oameni răi și de intrigile, răutățile lor. Dar din păcate nici Moș Crăciunul copiilor nu există.

| Misteriosul333 a răspuns (pentru RainWind):

Moș Crăciun, care face cadouri. Mie îmi place să ajut omul, nu îmi bat joc de el. Unii oameni din ziua de astazi chiar sunt pe interes și perverși. Ești foarte inteligentă. Îți urez sarbatori fericite, să iți dea Dumnezeu sănătate și tot ce îți dorești.

| Solane a răspuns:

Daca umbli cu din alea abia atragi infractorii.