| AlexDorinel a întrebat:

Credeți în asta?:https://www.google.com/amp/s/m.hotnews.ro/stire/24802168 %3famp

Cum poți sa trăiești cu 10000 euro pe an mai ales intr o tara scumpa ca Italia?

15 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pai un roman cu 2000 lei in mana pe luna, traieste pe an cu 4, 800euro.Acum gandeste-te ca preturile in Italia sunt duble, deci au aproape 10.000.Cum traieste toata lumea cu minim pe economie in Romania asa traiesc cei din sondajul respectiv

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| suntserios a răspuns (pentru AlexDorinel):

Exact Dorinele. Cum naiba trăiesc saracii fara să meargă la club... Oare cum?

Răspuns utilizator avertizat
| suntserios a răspuns (pentru AlexDorinel):

E imposibil sa nu mergi la club cand nu ai nici macar bani de mancare. Asa ziceam si eu.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Mosotti a răspuns (pentru suntserios):

Bine, si saracii aia nu prea au putin respect fata de ei, ca altfel ieseau in strada si cereau trai decent pe munca lor.

| suntserios a răspuns (pentru Mosotti):

Mda, ca asa functioneaza economia. Iesi in strada si de maine brusc tara suporta cresterea venitului cu 100% si eventual si scaderea inflatiei nu?

| Mosotti a răspuns (pentru suntserios):

Pai asta trebuia facut de la inceput, si treptat era din ce in ce mai bine, nu lasa-i pe aia de sus sa fure si sa tine traiu jos, ii obligai sa dezvolte tara si sa ai trai decent ca in afara, ca potential aveam, resurse aveam, capete luminate aveam.

Dar ei se complac in mizerie de 1001 ani si nu misca nimic in directia asta. Eu n-as putea nene sa inot in rahat la infinit, zau asa, chiar de as muri, prefer asa decat sa traiesc in mizerie, ca n-as mai vedea nici o motivatie sa traiesc in situatia aia.
Ori as muri, ori as face ceva.

De ex acum, s-a scumpit gazu si curentu, in loc ca omu sa iasa masiv in strada sa nationalizam resursele date ca prostii la altii, si sa bagam gazu si petrolu la consum intern ca sa avem ieftin fara sa ne intereseze de ce e in afara, fraierii fac frigu acasa.
Asta daca n-am fost destepti ca ungurii sa facem contracte mari cu rusii sa avem gaz ieftin, ca ungurii asa au, bravo lor.
Ce aveai de la tine acoperea 80 % din necesar, si mai luai 20 % de la rusi cum iau ungurii, si erai brici. Adica aia fara nici o resursa au gaz ieftin ca au fost cu cap, si noi cu resurse depindem de piata UE ca prostii.

| suntserios a răspuns (pentru Mosotti):

Si era bine daca depindeam de Rusia ca tampitii nu?

| Mosotti a răspuns (pentru suntserios):

Pai sa facem frigu ca tampitii e mai bine? Ungurii se inteleg bine cu rusii, nu au probleme, dar au si gaz ieftin, asa am fi putut si noi avea si sa nici nu avem de suferit de pe urma rusilor cum crezi tu.

| Aditu94 a răspuns:

Traieste, ai sa razi, dar traieste..mai ales daca are o gospodarie si sta la marginea orasului..creste animale, cultiva plante, legume, fructe, pomi fructiferi, mai da cu sapa la vecinu, la vecina..se descurca.

| AlexSicilianul a răspuns:

Nu cred prostiile alea de stiri, pentru ca in partea de sus a italiei cu 1.000 de euro dar singur nu cred ca rezisti, pentru ca sunt chiriile mari, mancarea, apa, curentul etc, sunt mai multe chestii de platit, dar in familie cum zic italieni in nucleu familiar esti asigurat ca se ajuta familia, dar in casa ta cu familie esti astfel asigurat daca pleci sa fii singur trebuie mai mult de 1.000 de euro.