| mark88 a întrebat:

Cum se poate sterge o intrebare de pe acest site? se mai poate sterge?

2 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Poţi să trimiţi o cerere la Contact http://www.tpu.ro/contact (ataşează link-ul cu postarea, care vrei să fie ştearsă!), să raportezi/blochezi singur/ă întrebările sau răspunsurile sau să le editezi (dacă sunt recente). În mod normal, este nevoie de minim 2 raportări. Deci, mai rogi un prieten, ca să te ajute. După ce postările respective vor fi blocate, ele nu vor mai fi vizibile pe site, însă doar administratorii site-ului le pot şterge de tot.

P.S. Apropo, raportările abuzive/nejustificate se penalizează. Trebuie să ai foarte mare grijă ce raportezi, pentru că dacă depăşeşti limita maximă de raportări abuzive (10), poţi să fii suspendat/ă. De fiecare dată gândeşte-te de zece ori, dacă o postare merită să fie raportată sau nu. Succes! Numai bine!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă respectă politica site-ului nu o poți raporta ca fiind abuzivă, ci intri aici http://www.tpu.ro/contact și urmezi pașii, inclusiv punerea la dispoziție a link-ului pentru o cât mai ușoară identificare a întrebării sau răspunsului pe care dorești să o ștergi.
Se poate șterge prin intermediul adminilor, cel mai repede Cristina va face această operațiune!
Trebuie să ai și un pic de răbdare până la ștergerea ei fizică.
Succes!
Pa, pa.