| FreddieM a întrebat:

Daca aveti idee care ar fi mentalitatea lor, daca ar izbucni un razboi intre Romania si Ungaria, cetatenii ROMANI de,, etnie " maghiara, pentru care tara ar lupta?

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Oder Germania vs Romania, as tine cu nimeni, nu sunt pro violenta sau pro razboaie, consider ca omul inteligent poate rezolva totul prin inteligenta, acum 25000 de ani o specie de primate parasea africa si se indreapta spre ceva ce ei nici nu iti puteau imagina, azi din pacate continuat sa fim niste primate mai lipsite de ratiune ca ele

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cu siguranta "tinutul secuiesc" nu ar fi afectat de razboi, adica nu ar fi o victima, si ar spera sa piarda Romania in fata tarii cat un judet, Maghiaria.

| Anonim a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Suntem in secolul 21, mijlocul Eu, nu mai pot avea loc razboaie 1v1 solo.
Niciodata in Istorie nu a fost un razboi direct intre Ungaria si Romania (cel de 1918 tine de sfarsitul ww1 si decentralizarea Austro-Ungariei deci nu poate fi considerat 1v1), Pana si Conflictele armate dintre cele 2 tari is aproape inexistente in afara de cateva mai izolate si in alt context ca: revolta etc

| DisorderedMan06 a răspuns:

Depinde. Nu uita de genul ăsta de problema s-a pus în primele două războaie mondiale când sași au fost între ciocan și nicovală.

| AC4S4 a răspuns:

Maghiarii din Romania, cat si UDMR, sunt intr-o relatie mai buna cu guvernul lui Viktor Orban decat de pseudo-guvernele PSD-iste de aici.

Pentru astfel de cazuri exista armata, forte militare, nu cetatenii, oricum.