| Ochisorul a întrebat:

De ce oamenii par mai stresati si agitati de sarbatori decat in general? Sarbatorile nu ar trebui sa fie prilej e relaxare si apropiere de familie?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ce familie când sunt alte persoane care nici nu te cunosc bine și te respecta și se poarta cu tine mai bine că familia? Nu toate familiile sunt și unite. Și sunt numai roz, întotdeauna e loc de mai rau.

| Leatherface4ever a răspuns:

Pentru ca, trebuie sa se organizeze cu pregătirea mâncării, cu musafirii care vin în vizita/membri familiari, si cumpărăturile evident.
Eu mereu ma simțeam sictirit când se apropia pastele, străzile erau pustii, era o liniște deplina, și toți erau preocupați sa stea cu familia.

| Leatherface4ever a răspuns (pentru Leatherface4ever):

Acum unii au rămas si fără job și trebuie sa își gestioneze foarte bine cheltuielile, sa facă economisiri, e cel mai greu an pentru foarte multe persoane, nu cred ca toți se bucura cu adevărat de aceste sărbători, unii nici nu cred ca au săracii ce pune pe masa, o groaza de persoane si-au pierdut locul de munca, nu mai sunt vremurile ce erau trebuie sa fim pragmaticihappy