anonim_4396
| Anonim întreabă:

Este adevarat ca laptele natural, vandut de tarani in piete, ingrasa? Fiindca scria undeva ca cel din hypermarketuri (cu gust de apa chioara) este mai sanatos...Sarac in calorii... Voi de care consumati si...care este mai bun?

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Orice aliment consumat in cantitati mari ingrasa. In privinta asta totul se reduce la matematica: daca mananci mai multe calorii decat arzi, te vei ingrasa, indiferent daca e vorba de morcovi cruzi sau slanina prajita.

4 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Eu sunt o fericita: nu ma ingras, oricat si orice as manca. Dupa unii autori, de-a dracului.
Laptele de la tarani ar trebui sa fie mult mai gras si mai gustos decat cel de la supermarket. Asta, cu conditia sa nu fie "botezat", ca se mai intampla.
Acuma...eu am mai auzit persoane carora le face rau laptele "adevarat"...as zice ca totusi, sunt mofturi.
Dar, mai bine bei un pahar de lapte natural, muls in dimineata respectiva, decat un litru de apa de-aia chioara in cutie de carton.

| monyk a răspuns:

Buna, cel natural e cel mai bun, pentru ca are multe vitamine, e foarte sanatos si are un gust mai bun, cel din hypermarketuri nu mai are aceeasi gust si calitate...

| Ana a răspuns:

Laptele cumparat din piete d la tarani ingrasa pentru ca e foarte gras, in supermarketuri poti sa gasesti lapte care nu e chiar asa d gras, scrie si p cutie cat la % contine grasime

| sushi a răspuns:

Laptele de la tarani nu este la fel de sigur ca cel din magazine.
risti sa te imbolnavesti pentru ca nu este pasteurizat.