| CostinAlamariu a întrebat:

Există ciocolată cu lapte fără zahăr în magazinele din România? Am văzut ciocolată fără zahăr și fără lapte dar cu lapte nicăieri.

6 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Era in Mega image ciocolata cu lapte fara zahar acum ceva ani. Era cu indulcitori si nu urca glicemia la diabetici.
Dar de ce vrei fara zahar?

| CostinAlamariu explică (pentru Mosotti):

Vreau să reduc zahărul din dietă pentru că vreau să slăbesc și să mă mențin în formă plus că nu vreau să-mi perturb balansul hormonal din organism și îmi place ciocolata deci aș prefera una fără zahăr decât să renunț de tot.

| Mosotti a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Sunt ciocolate cu stevia care au 450 kcal/100 g in loc de 508-600. Se gasesc in Mega Image si la raionu bio sau ala de diabetici parca, se gaseste si in Penny poate, Lidl, doar sa cauti.

Ia uite aici:

https://www.emag.ro/......DKJQG7MBM/
Asta e ce vrei tu aia cu 450 kcal cam in loc de mai mult pe 100 g.

| CostinAlamariu explică (pentru dullcat5678):

Păcat. Și astea ce le găsesc pe net sunt odios de scumpe. De parcă ar trebuie să plăteasca in plus să NU pună zahăr.

| dullcat5678 a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Pai asa este.Platim in plus pentru ce e mai sanatos.Asta e natura absurda a consumerismului.In U.S. totul contine mai mult zahar decat in orice alta parte a lumii.Noi inca stam ok.Recomand aplicatia Yuka, se scaneaza codul de bare la un produs alimentar sau de ingrijire persoanala, si utilizatorul primeste o nota de la 1-100 in functie de ce ingrediente si valori nutritionale(tabelul tipic) are acel produs. Eu am inceput s-o folosesc pentru ciocolata si am renuntat sa mai cumpar multe branduri care se lauda cu calitatea.Defapt sunt doar bombe calorice pline de zahar, cat se poate de nesanatoase.