Mos Craciun exista, in inima si in sufletele noastre, reprezinta bucuria sarbatorilor de iarna pentru copii si adulti.
Mos Craciun exista cu adevarat! nu este nici o gluma! eu am fost plecata cu parintii de acasa si cand am venit am vazut o urma mare de zapada pe covor si tatal meu l-a vazut cu adevarta iar eu intr-un an de Craciun m-am ascuns si l-am vazut venind este foarte mare inalt! exista cu adevarat! parinti mei nu au stiut ce imi doresc cu adevarat de Craciun si m-am rugat lui Mos Craciun fara sa stie nimeni si chiar mi s-a implinit dorinta!
Eu am 13 ani si chiar cred ca exista, deoarece ( si acum nu va mint ) am fost la tara de Craciun ( si cu parintii ) si mi-a adus si acolo cadouri. Cand am venit dupa vacanta de iarna am gasit si sub brad, LA MINE acasaA ( la Bucuresti ) cadouri si de atunci imi dau seama ca exista...
Buna Darria...MOS CRACIUN este in sufletele noastre... dar crede-ma eu inca cred in mos craciunn si sunt clasa a6a. o fata mai mare decat mine mia stricat bucuria de a nu crede in mos craciun! eu cred in mos craciun si i trimit scrisoare in fiecare an! trebuie sa crezi in mos craciun! chiar daca unii copii nu cred:X
LisaJulie întreabă: