| OptsprezeceUnsprezecedouamiidouazecisidoi a întrebat:

Hai salut, cum treci peste un regret ca n-ai facut o chestie mai ales ca n-a depins de tine? Adica voiai sa faci ceva dar aveai nevoie sa te ajuta parintele cand erai mic si el n-a vrut?

6 răspunsuri:
| Patricia2020 a răspuns:

Încearcă să faci acum, dacă mai poți, ca să nu trăiești cu regrete.

Dacă nu poți deloc, nu știu, poate era ceva strict de vârsta copilăriei și acum e imposibil, încearcă măcar să vezi părțile bune în ceea ce ai acum fără chestia aia, pe care ți-o doreai, și poate și unele părți negative în ceea ce ți -ai fi dorit atunci, asta așa ca să mai echilibrezi balanța, să nu trăiești cu regrete prea mari, altfel te va măcina o viață întreagă întrebarea : "De ce eu, nu?" și "De ce nu am reușit să fac aia sau aia?"

Dacă nici așa nu scapi de regrete, uneori în viață e bine să căutăm în apropiere de lucrurile pe care ni le-am dorit noi dintotdeauna, dar din n motive nu am reușit să le obținem. Eu îțu dau un exemplu fictiv acum, dar sper că reprezentativ pentru ceea ce vreau să evidențiez.

Un om care a visat toată viața să facă muzică, artă sau pur și simplu să devină un om celebru pe drumul ăsta, poate nu a reușit el, dar poate azi a devenit un profesor/mentor/antrenor/manager care se ocupă cu recrutarea altor talente și le face pe ele să devină cele mai bune în domeniu. Valabil exemplul în orice sferă a vieții.

| Hollyg a răspuns:

Salut! Pai, ai putea începe prin a accepta faptul ca exact cum ai spus si tu, nu a depins de tine! Daca totusi este vorba de ceva ce ai putea face si acum dar fără ajutorul părintelui, fa-o acum. In cazul in care nu mai e nimic de făcut, din nou, nu a depins de tine. De multe ori avem nevoie de ajutorul adulților sau a unor persoane mai in vârsta ca noi, egal de tipul dw ajutor, si de multe ori nu-l primim, însă sunt de parere ca satisfacția reușitei de unul singur este mult mai mare decât al unui ajutor provenit de la altcineva.

Răspuns utilizator avertizat
| Hollyg a răspuns (pentru OptsprezeceUnsprezecedouamiidouazecisidoi):

Nu e tarziu niciodată, ai putea începe prin a trata pasiunea ta pentru fotbal ca un hobby, si sa joci de plăcere, vezi unde duce. Sunt sigura ca nu are cum sa iasa nimic rau din asta happy

Răspuns utilizator avertizat
| Hollyg a răspuns (pentru OptsprezeceUnsprezecedouamiidouazecisidoi):

Sincer, nici viața mea nu a fost ușoară, si eu am avut vise si planuri pe care nu le-am putut urma din cauza lipsei de suport a părinților. Dar am învățat ca stand si plângându-mi de mila nu o sa ajung nicăieri, nici macar nu o sa pornesc la drum, pe cand încercând sa imi fac viața mai ușoară adult fiind, o sa ajung relativ unde mi-am propus. In unele industrii e nevoie de ceva mai mult decât un mesaj sau chiar si talent. Drept urmare, te-am sfătuit sa începi im a-ti urma visul ca un hobby, si vezi unde duce asta.

Întrebări similare