| Prison a întrebat:

Hei. Sunt o fata de 22 de ani si am probleme foarte mari cu increderea in mine, de altfel pot sa spun ca sunt chiar obsedată din cauza aspectului fizic deloc atragator, asta fiind parerea mea de acum. In liceu aveam o oarecare incredere, deoarece pot sa zic ca primeam un feedback acceptabil, ca idee ma credeam draguta, nu frumoasa, dar imi era de ajuns. Acum cred ca doar ma minteam pe mine, deoarece recent de vreo 2 ani am primit mai mult feedback negativ, cu multe glumite răutăcioase despre aspectul meu. Eu ca om am un suflet bun, sunt prietenoasa si iubesc oamenii, dar din pacate conteaza foarte mult si aspectul fizic si sunt foarte complexata. Tin sa mentionez ca imi place corpul meu, ma aranjez si sunt femimina, dar am realizat ca sunt urata si nu pot sa accept asta, nu-mi vine sa cred ca asa sunt eu si ca asa ma vad oamenii. Nu stiu daca un psiholog m-ar ajuta, pentru ca teoria o stiu, practica ma omoara... efectiv nu pot sa fac alte chestii productive si nu pot nici sa mai mananc pentru ca sunt obsedata ca nu sunt acceptata cum sunt ceilalti in societate. Voi aveti complexe? Cum reusiti sa treceti peste?

Răspuns Câştigător
| MereuRespinsa93 a răspuns:

1. Nu ai nevoie de psiholog.Nu te ajută cu nimic, doar te îmbată cu niste vorbe anume și atât.
2.Alunga toate persoanele critice, ignora-le cat mai mult.
3.Am și eu complexe dar nu pe aspect, ci pe adaptarea la muncă, locuri noi și oameni.
4.Aranjeaza-te cum îți place, dacă dorești îmbunătățiri la aspect e la alegerea ta. Tenis de camp, mers mai mult pe jos, dans, etc. pentru modelare și tonifiere. Sunt și sălile de fitness o opțiune dar eu nu recomand pentru că nu e genul meu de preferință și practică sportivă.
5. Păstrează persoanele care te apreciază, complimentează și încurajează in general (părinții, prietenii adevărați, etc.)

| Prison explică (pentru MereuRespinsa93):

Multumesc foarte mult! Sunt sfaturi foarte bune si o sa incerc sa le aplic pe cat de mult posibil! Te pup?

| MereuRespinsa93 a răspuns (pentru Prison):

Cu plăcere love struck

2 răspunsuri: