anonim_4396
| Anonim întreabă:

Imi place de un sofer de vreo 22 de ani... fac naveta la scoala si il vad sau chiar cand ma duc pe la magazin il vad.ca lucreaza ca sofer pe microbuz, dar nu stiu cum sa fac sa-i spun ca-mi place de elmai ales ca sunt profesoare in microbuz.:-W imi poate spune cineva cum sa-i spun cea ce simt? apropo eu am 14 ani big grin prea mica pentru el, nu?

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Prea mica pentru placut barbati, varsta numai buna sa pui ca lumea mana pe carte.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Daca vrei sa te infieze nu esti prea mica.
Daca iti place de el in modu' ala... Ramai cu placerea pe care o ai, o sa dispara in timp.
Spor!

| JustMeFlory a răspuns:

Prea mica pentru el... el la varsta asta probabil are deja o relatie, sau daca nu este in cautare de una serioasa. diferenta dintre voi este destul de mare si nu ati avea acceasi gandire.in schimg tu esti mai copilaroasa si vezi totul ca pe o joaca. el nu vede lucrurile asa si le ia mult mai in serios...gaseste'ti unul mai de varsta ta, sau asteapta pana sa ai varsta potrivita pentru un prieten(16-17 ani)

| machupicchu a răspuns:

Iti place de un sofer... si la fel ca tine place multor altor asemena tie... Ce ai putea discuta cu un om matur? despre sex? Te intereseaza sexul? Mai considera ca, in cazul in care alegi ca partener un sofer si matur, acesta este prietenul tau si al multor altor fete intalnite intamplator in exercitarea meseriei sale. Ai face mult mai bine sa iti cauti o prietenie curata, simpla si in acelasi timp frumoasa, alaturi de un caleg de seama ta si, sa nu mai fii dornica de "teribilism"...este asa de frumos si in acelasi timp greu sa fii simplu, modest... calitati specifice celor destepti... incearca si ai sa vezi ca este extraordinar de bine...successs...

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Vero1 a răspuns:

Sunt si eu in situatia ta...defapt, eu cu acel sofer de maxi is prietena. NU stiu daca esti prea mica pentru el, dar alta e porblema. El nu merita ca cineva de varsta ta sa il placa.

Pai e casatorit? E vorbaret? Ii place sa comunice cu lumea? Dupa ce rasp. la asta, mai vb

| PsIhOlOgUl_21 a răspuns:

Doamne doamne da ce de mai raspunsurilaughinglaughinglaughinglaughing...asta-i prostia ceea mai mare pe care o fac multi care raspund unei intrebari...am 14 ani si-mi place de soofer care are 22 ani...il, loc s-o ajutati pe fata, voi criticati... din 8 raspunsuri cate sunt la ora actuala 19/06/2009 ora 1:56, unul din voi no ajuta, decat doar sa-i spuneti...ba fat-o esti prea mica de iubire, sau Aminadab: Du-te ma si fa nani, pe julian il preocupa soferii, (da ce dracu, aia nu-s oameni, k nu-s destepti...ma bine ca esti tu), Brigaela: Prea mica pentru placut barbati...etc...(), si Lilu: auzi idee... da-i sms...

Exiata iubire la 14 ani, dar e iubirea tipica vazuta prin ochii a unei persoane de 14 ani. Imi amintesc ca de la 13 pan cam pe la 15 si ceva "iubeam" pe una nebuneste. Dar era o iubire imposibila. Insa sunt sigur ca-mi voi aminti de ea si la 80 de ani...
Parerea mea este ca fiecare perioada/varsta are iubirea ei, si e incorect sa zici de una de 14 ani ca e sigur ca nu poate iubi inca la acea varsta.
Ce frumoase pot fi relatile luuuungi, de cativa ani, incepute pe la varste fragede de genul...

anonim_4396
| Anonim explică:

Du-te ma si fa nani, si lasa prostiile cu soferi.inseamna ca tu le ai cu soferii de mult nu de acum.vei primi aprobari multe pe TPU daca insisti.succes,spre nenorocirea drumului in viata.

anonim_4396
| Anonim explică:

Hei, nu te supara pe mine! Nu vreau sa fac discriminari. M-am luat si de ingineri pe site ul asta, desi sunt logici si inteligenti, dar, scuza-ma soferii...

anonim_4396
| Anonim explică:

Brigaela: s-a schimbat lumea! noi am fost prea mici, dar generatia de azi e mai precoce, ca vrei sau nu vrei tu sa recunosti.

anonim_4396
| Anonim explică:

Lilu: Tu nu" tot ai 14 ani". Tu ai tot 14 ani. E o diferenta! Nu de ani. De gramatica! Si stii, LILU? Gramatica e foarte importanta cand vrei sa cuceresti pe cineva!

anonim_4396
| Anonim explică:

Sicer, Lilu? Tocmai am citit un alt raspuns al tau in care spuneai ca "mininci". Moartea pasiunii. Si e pacat, ca ai un chip frumos.

anonim_4396
| Anonim explică:

Mai bine iai sp mamei tale sa te invete sa speli chiloteii sa stergi prafu in camera ta sa scrii si sa vb corect gramatical,,, si multe alte lucruri ai de facut,,, lasa baietii sau vrei sa pui de.copil ca voi atit stiti sa... faceti sex la carte nu la baieti