| Joker3134 a întrebat:

In cat timp credeti ca vom rezolva problema cu coronavirus?

7 răspunsuri:
| Naty1 a răspuns:

Nu as vrea sa se întâmple asta, dar cred ca o sa înceapă o extirpata in masa a celor infectat.Nu o sa se gaseasca niciodata un antidot cum nu sa gasit la alte zeci de boli, ca daca stai si te gândesti si bolile banale iti trec mai mult de la sine decat cu pastile.
Oricum am senzatia ca acest virus a fost răspândit intenționat să mai depopuleze anumite zone si din greșală sau poate chiar intenționat a scăpat de sub control. Posibil sa vedem curând un masacru.Nu va da de gandit ca mor cei ce mai au si alte afecțiuni, sau cei in varsta.Cum făcea si hitler,omora tigani, evrei si pe cei cu handicap ca sa creeze lumea perfecta din perspectiva lui.Sau ba din contra, subit peste noapte se va face un antidot care va contine doar dumnezeu știe ce iar oameni disperați isi vor face acele tratamente injecții si cine sti cum vom ajunge.Pare sf stiu, dar nu e de exclus.

| Dennis1993 a răspuns:

Greu de spus, pana nu găsesc o rezolvare sa nu se mai răspândească asa ușor, nu vad o rezolvare. Poate sa găsească un antidot foarte bun, care sa acționeze repede, probleme este ca primele simptome se vad după 14 zile, pana atunci purtătorul întra în contact cu mulți. Găsirea unui vaccin și vaccinata toată lumea indiferent ca are simptome sau nu.

Răspuns utilizator avertizat
| Dennis1993 a răspuns (pentru Joker3134):

Izolarile sunt asa și asa. Trebuie sa știi toți oamenii care au fost în contact cu cel contaminat. Și sa ai izoleze și pe aia chiar dacă nu au simptome, ca și aceea la rândul lor întra incontact cu alții și dau virusul mai departe

Răspuns utilizator avertizat
| Dennis1993 a răspuns (pentru Joker3134):

Asta dacă îți permite bugetul sa stai acasă, sa ai bani de mâncare și celelalte.

Răspuns utilizator avertizat