| eusebiu27 a întrebat:

Credeti ca pana in luna mai iunie se va rezolva partial problema cu coronavirus?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu cred ca exista rezolvare partiala. Daca se rezolva partial inseamna ca tot vor exista îmbolnăviri deci tot va fi risc. Uitandu ne la China probabil va tine minim 3 luni.

Bula
| Bula a răspuns:

Coronavirusul poate ca se va rezolva, dar problemele mai putin.

| Mosotti a răspuns:

Se va amliora, dar nu va dispare problema. Pana nu iese un vaccin nu se va rezolva.
Se va amliora destul pana in iunie daca respectam masurile care se impun, si nu mai tipam atata ca vrem afara, e voie afara pe aria casei zilnic, deci nu e problema, acasa sunt multe de facut, deci e okey.
Fi relaxat si nu iti mai face atatea probleme ca mai rau iti face, ce o fi o fi, traieste ziua adica prezentul, lasa viitorul care inca nu exista.

Nu mori de nici o foame, toti somerii au 75 % din salariu brut adica net maxim 2300 bani in mana.
In situatii de asta sa stii ca nu e de bine, se poate intampla orice! Ca si la razboi, se poate muri si de foame la o adica, nu va fi cazul acum dar zic ca idee, nu trebuie sa te mire pana la urma asta. Ca si asta e un razboi de fapt cu virusul.

Da, in caz de razboi (fie cu oameni fie cu ce o fi) e posibil sa se moara si de foame si acasa la o adica, si daca se iese din casa, daca n-ar mai merge economia, nu s-ar mai aduce produse, si altele de genul.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Da.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Se va rezolva pana in vara dar efectele sociale, economice, politice etc vor tine inca luni bune daca nu chiar ani. Economia mondiala a fost lovita rau. Increderea oamenilor in politicieni si chiar in semenii lor iar a fost diminuata foarte mult. Ne-am inrait si nu stam la o distanta mai mica de 2m. Nu cred ca va fi usor sa ne apropiem din nou, sa ne imbratisam si sa ne dam mana, ne va fi frica sa nu aiba cumva virusul. Virusul nu este precum un criminal pe care l-ai executat in ziua x si spui ca ai scapat de el. Nu se stie cate luni sau ani va mai bantui lumea. Desi este si multa manipulare, creare a starii de panica. Mass media imi pare o creatura hidoasa ce imprastie stiri false doar pentru a scoate rating. Ce nu face mass media pentru a scoate bani? Sa vedem cat de mediatizate au fost atacurile teroriste de la cele doua turnuri gemene in 2001. Cat de bine se simt cand vad un subiect global si nu doar pe continentul american cum a fost cel din 2001.
Sa fie o vara cat mai calduroasa pentru a mai incetini virusul asta.

Răspuns utilizator avertizat