anonim_4396
| Anonim întreabă:

Nu inteleg daca va deranjeaza asa de tare puteti sa dati telefonul pe silentios.Eu asa fac mereu noaptea.Mereu exista un nebun care sa te sune noaptea. Voi stati cu telefonul pus pe general chiar si noaptea?

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, telefonul meu e pe general tot timpul, cu exceptia momentelor cand dau un examen sau examinez studenti. mi s-a intamplat de un numar foarte limitat de ori sa ma sune nebuni noaptea.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Numarul meu de telefon nu il au toti nebunii, in primul rand. Apoi, daca dimineata vrea mama mea sa ma sune sau oricine din familie, prefer sa nu fie pe silentios si sa pot raspunde.

Si inca ceva: mi s-a inamplat candva ca un prieten sa aiba un accident de masina si m-a sunat. Pe silentios nu as fi putut raspunde. De aia am telefon. Insa agenda mea e limitata.

Shin
| Shin a răspuns:

Da, eu stau cu el stat pe profilul normal si noaptea. Cred ca-mi e mai usor tinand cont ca nu-mi dau numarul la "nebuni"winking
Numai bine, Shin.

leonardk
| leonardk a răspuns:

In afara de "nebuni" care nu se afla in agenda mea telefonica, te poate suna un prieten care are nevoie de tine. Deci profilul general - 24 de ore/zi.

| JustMeFlory a răspuns:

Eu de obicei noapte mi'l pun pe silent! Deoarece nr il am de foarte mult timp si din cand in cand se mai trezeste vreun idiot sa faca o gluma proasta si sa ma sune cu anonim la 3 noaptea! il mai tin pe silentios si pentru ca dimineata ma mai suna prietenii(pe la 9-10)si tinand cont ca sunt in vacanta dorm.In rest il tin pe generalhappy

| Moneyandfame a răspuns:

Que?

| rachid_4824 a răspuns:

Da, de ce nu? daca ma suna careva, cel mai bine e sa il ignor, iar daca o face o data, de doua ori, de la o vreme se plictiseste de prostia lui si isi da singur seama ca nu are rost, cel putin asa cred eu, si eu aveam niste numere dubioase care sunau si nu vorbeau nimic, sau unele care sunau tot cu ascuns si incepeau si injurau, la inceput ma enervam, si ma manifestam, dar apoi am inteles ca lupta cea mai dreapta cu imbecili este sa ii ignori si sa ii faci sa se simta nebuni ca teau sunat.Bafta.

| victoria_8973 a răspuns:

big grinbig grin nea... eu mereu mil pun pe silentios.atunci cind sunt intr-un transport public. cind sunt la doctor... etc. totusi mil las pe vibrator ca sa simt atunci cind ma suna

| yanny`s a răspuns:

Eu il am pe "vibreaza si suna"..Astfel il pot auzi sau daca dorm prea "dusa" il simt in orice cazlaughing)

anonim_4396
| Anonim explică:

Da, stau, dar il mut in cealalta camera ca sa nu sune cineva, daca suna.Nu prea are cine sa ma sune deoarece imi cunosc prietenii si nu ar face asa ceva, si aleg cu multa grija pe cine sa-mi stie numarul si cine nu.

anonim_4396
| Anonim explică:

Am avut grija sa dau numarul doar celor in care am incredere si nu am patit multe chestii de genu'tongue
Noaptea e pe vibratii.

anonim_4396
| Anonim explică:

Eu nu il pun pe silent deloc. Daca se intampla ceva si trebuie sa fiu si eu anuntata? Oricum, cand sunt obosita nu aud nici un fel de zgomot noaptea laughing Intr-o noapte a sunat iubitul meu o jumatate de ora la usa laughing Si nu exagerezbig grin.
De altfel, chiar nu am stres cu telefon, nu ma suna nebuni. Am avut cateva zile in care am fost sunata cu nr necunoscut, dar apoi s-a potolit.