| Nsiejjdiwjzi a întrebat:

OK deci am o problema. Mi-e frica de bărbați/băieți. Va rog sa nu începeți sa faceți glume sau sa ziceți ca sunt un troll, asta e o problema ce ma afectează zilnic.Nu pot sa merg undeva și sa treacă un bărbat pe lângă mine fara sa nu tremur de frica. Era odată sa fiu violata și de atunci nu mai pot sta pe lângă bărbați fără sa ma gândesc ca ma va viola sau agresa. Când vad un bărbat în spatele meu încep sa o iau la fuga.Nu pot sa merg nici pana la magazinul din colt, ba sa ma duc undeva mai departe. Ce as putea face?

6 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Buna!

Asta chiar ar putea sa fie o problema. Trebuie analizata.

In sinea ta, stii ca nu sunt asa, nu? Adica nu toti.
Sa presupunem ca s-a intamplat ceva inainte, si te-a facut sa crezi asta. Acel ceva... s-a intamplat, nu se mai intampla, nu ai de ce sa iti faci griji. Nu trebuie sa ii consideri pe toti la fel.

Acel om care a facut asta s-a dus, nu mai este happy Asta este spatiul tau si nimeni nu se atinge de el fara perimisiunea ta, te asigur.

Daca nu merge asa, atunci mergi la un psiholog, el sigur o sa te ajute.

Imi pare rau ca nu putem sa te ajutam mai mult, doar cu... cateva vorbe bune de incurajare happy

| Drimmero a răspuns:

Sunt multi ratati care agreseaza fetele/femeile, aia nu se pot numi barbati, sunt latura cea mai abjecta a sexului masculin. E clar ca ai ceva traume si pe care le poti rezolva mai intai printr-un psiholog si eventual sa cunosti oameni, sa ai un anturaj si cerc de oameni cu care sa te simti in siguranta, nu e ok ce se intampla si e o trauma de pe urma tentativei de viol.

| Dismally a răspuns:

Ai putea sa mergi la un psiholog (femeie) si asta cat mai repede.

| batranulintelept77 a răspuns:

Daca nu spuneai ca nu esti troll, chiar te credeam ca nu esti. Dar fiindca ai zis asta cred ca esti troll.

| Nsiejjdiwjzi explică (pentru batranulintelept77):

Întrebarea mea e un pic ciudata si de acea am vrut sa menționez ca nu sunt.Eu am vorbit serios și cautam o soluție ca să trec peste aceasta frica pentru ca, asa cum am menționat în întrebarea mea, ma afectează zilnic. De asemenea v-am rugat sa adăugați răspunsuri serioase. Ți-ai pierdut timpul.

| eckblume a răspuns:

Daca ai incercat singura sa gasesti argumente si tot nu reusesti sa depasesti aceasta temere, atunci mergi neaparat la terapie. Cauta un psiholog clinician ori un psihoterapeut. Este un grup pe Facebook,, Recomandă un psiholog" si vei primi raspunsuri chiar de la psihologi.
Cu persoanele de gen masculin din familia ta tot repulsia aceasta o ai?