| fcdsadsadsadsa a întrebat:

Recent, am citit un articol unde scria că femeile miros diferit în zona intimă în funcție de naționalitate și culoarea pielii lor, la fel și bărbații, dar mie mi se pare absurd. Voi credeți că mirosul femeilor are vreo legătură cu culoarea tenului sau pielii lor ori cu țara din care fac parte sau credeți că atât femeile, cât și bărbații miros la fel în zonele intime?

Răspuns Apreciat de Editori
| RKBlue a răspuns:

Alimentatia joaca un rol important.
In functie de tara si alimentatia difera(nu mereu,dar adesea)
Japonezii au o dieta bazata pe mult peste, americanii au o dieta bazata pe grasimi si carbohidrati(si au acel sirop de porumb care se pune in multe produse procesate), etc
Daca vorbim despre culoarea pielii, ajungem inevitabil la rasa.
Asiaticii au, in general, mai putin par corporal decat albii.
In functie de rasa si grup etnic, apar unele diferente minore sau mai majore.E normal ca mirosul sa fie diferit de la persoana la persoana(mereu este).
Alimentatia afecteaza substantele produse de corp(printre altele) dintre care, unele afecteaza sau altereaza mirosul corporal.
Deci, cred ca difera de la un grup de oameni la altul, intr-o anumita masura, dar alimentatia si anumite reguli de igiena pot sa afecteze mirosul.

2 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Ai citit bine.

| Justme79 a răspuns:

Salut îți dai seama că nu, fiecare om are mirosul lui specific indiferent că este bărbat sau femeie totul mai tine și de igiena fiecăruia, alimentație șamd!