| FlorinCosmin28 a întrebat:

Salut.As vrea sa imi cumpar un Nutribullet.Nu m-am hotarat asupra unui model anume. Vroiam sa stiu daca este bun si daca isi merita banii.Va rog sa imi spuneti din propria voastra experienta parerea despre Nutribullet!

2 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Nutribullet chiar are ceva puteri supranaturale. laughing Hai sa-ți explic.
Blenderele din comerț, chiar și cele de 1200 - 1500 w, au turație mică. Dacă ajung la 8000-10000 rpm, ceea ce e insuficient pentru ceea ce trebuie să facă un blender adevărat. De aceea, la nici un blender obișnuit nu vei găsi specificată viteza (turația).
Singurele blendere adevărate sunt cele profesionale de bar, care au turații de la 18000 până pe la 26000 rpm, dar prețul lor începe pe undeva pe la 700 ron.
Nutribullet e un blender de 20000 rpm la un preț super bun (am văzut de curând oferta la 299 ron). Eu am varianta Pro și pot să-ți spun că e excelent. Poți face multe chesti pe care un blender normal nu le face. Nu vrăjeala ieftină pe care o bagă ei în reclamă cu extractorul de nutrienți, bla, bla.
De exemplu eu îmi fac cremă (smântână) din semințe de caju. Cu un bender normal nu merge, pentru că iese cu o consistență nisipoasă, se simte nașpa în gură, pe limbă. Cu Nutribullet iese perfect. Extrafină. Și aș putea să-ți mai dau zeci de alte exemple.
Părerea mea e că merită toți banii. Ia-l și ai să vezi.

| ElSueno a răspuns:

Eu unul mi-aș cumpăra un blender normal sau chiar un robot de bucătărie. Nu cred că un Nutribullet are ceva puteri supranaturale