| costimovrin a întrebat:

Salut, nu am ieșit niciodată în partea civilizata a Europei. Am fost odată cu avionul in Bulgaria. Știți cumva daca exista ceva de genu sa dau niste bani și să mă duc cu un ghid și un grup de oameni, că o portiță sa vad cum e in străinătate? Cum se duceau babele cu microbuzul la evenimente religioase. Întreb pentru că nu am rude în afara și eu nu vad un viitor în tara asta. După ce trece virusul vreau sa explorez puțin Europa și daca chiar este așa cum se zice cu străzi curate și oameni corecți, fara pile, fără șefi care își bat joc de angajați, fara capra vecinului fac o încercare măcar un an.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Iti iei un bilet de avion, o cazare pe booking si te duci singurel. Sunt sigur ca exista si 100 de circuite cu ghid si alea alea. Dar de ce sa te complici.

| Dandinelle a răspuns:

Poți să mergi la o agenție de turism și te rezolva ei. Te ajuta cu excursii, ghizi, întreg pachet.
Îți pot zice din experiența personală că e cum zice lumea, dar și cum suntem obișnuiți la noi. Peste tot găsești oameni faini dar și oameni idioți, interesați de căcaturi, important e ca tu sa faci selectia

| costimovrin explică (pentru Dandinelle):

Chiar sunt străzile alea curate din filme și străinii corecți care nu vor sa te scape pe la spate și îți dau drepturile?

| Dandinelle a răspuns (pentru costimovrin):

Depinde de oras, cartier etc. Daca te porti frumos cu oamenii și ei se poarta frumos cu tine, asta ca regula generala