anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vi-se pare ciudat ca in fiecare ora a noptii{de la 12 pana la 6 dimineata}sa fiu perfect constient? Dorm dar nu adancsad... daca vorbesti cu mine te aud, daca ma atingi te simtsad. Cel mai ciudat dimineata sunt atat de obosit incat cad intr-o senzatie de aia, simt ca trebuie sa ma ridic si adorm istant laughing. Desi eu sunt constient ca dorm{oarecum}nu ma pot scula, ma chinui. Ceva sfaturi ...sa incerc sa ma culc si mai devreme sau sa ascult muzica inainte de somnsad. ceva acololaughing.

Răspuns Câştigător
| NeverTheLess a răspuns:

Ce-ai zice sa bei un pahar de ceai sau lapte inainte de somn?
Fa o baie calda, relaxeaza-te, asculta muzica lenta si incearca sa nu te mai gandesti la absolut nimic happy

Cat despre faptul' ca auzi si simti in timp ce dormi, mi se pare un lucru normal. Si eu aud daca ma striga cineva, daca ma atinge, simt cand intra cineva in camera si asa mai departe. Bine, acum depinde si de fiecare persoana in parte. Sunt oameni care adorm si nu mai aud nimic in jurul lor.
Sper ca te-am ajutat. Succes si somnic dulce :*

2 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Alexo imi dai si mie hi5 tauhappy? Daca nu poti. cati ani ai si de unde esti?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu de exemplu poti sa treci cu tancu peste mine sa imi tragi cu pistolu in urechi si tot nu ma scol, singurul lucru care ma scoala e telefonul care suna 1 ora din 2 in 2 minute