anonim_4396
| Anonim întreabă:

De ce credeți că a scăzut așa de mult COVID-ul în ultimele câteva săptămâni în București?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru ca B are rata de vaccinare f mare.

| Roșiuță a răspuns:

Nu cred ca s au mai facut teste sau a avut mare parte din Romania covid si au prins imunitate.Dar mie mi se pare ciudat ca a scazut in toate judetele, ceva ce nu s ar fi intamplat natural

| Violleta2022 a răspuns:

Nu s-au mai facut atat de multe teste, ca-n realitate nu a scazut.

| MihaelaDart a răspuns:

Vine vara, intra si Covid in vacanta. Asa ne amuzam noi la greci. Ne vom reaminti de el abia in toamna la urmatoarea carantina daca o vom avea.

| Vasile2003 a răspuns:

Probabil datorita faptului ca s-au vaccinat destul de multe persoane, au respectat restricțiile și poate și datorita faptului că s-a mai încălzit

Răspuns utilizator avertizat