| AndrejWmc a întrebat:

Este permisa sau posibila deplasarea cu masina intre judete luand in vedere noile restrictii care au fost puse in functiune pentru a preveni raspandirea virusului corona? Sau daca deplasarea necesita declaratii specifice imi puteti spune va rog care sunt aceste declaratii?
Scopul deplasarii ar fi pentru schimb de domiciliu.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Doar schimbarea domiciliului, permite deplasarea intre orase sau judete.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este permisa daca ai motive intemeiate, dintre cele prevazute in declaratia pe proprie raspundere, unul ar fi si schimbarea domiciliului.

| Eugen80 a răspuns:

Numai motive intemeiate!