anonim_4396
| Anonim întreabă:

Mascatilor, de unde va cumparati masti de panza? Vreau de panza, nu chirurgicala. Nu-i bai ca protejeaza mai putin, ca oricum nu las pe nimeni sa se apropie de mine. Magazine din Bucuresti pls.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| Nilsson a răspuns:

Mi-am luat de la C&A mai demult un set de două măști textile, era 25 de lei, acum nu știu dacă mai au.
Respir un pic mai ușor prin ele, ceea ce înseamnă că sunt un pic mai inutile decât cele chirurgicale, dar măcar le pot asorta cu îmbrăcămintea. happy
A, știi ce scrie scrie pe bonul fiscal?
Accesorii casa laughing

| Flavianadx a răspuns (pentru Nilsson):

Ms, de acolo cred ca mi-am luat si eu.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Se face de bunica la comanda, ii dai o atentie sau un cadou daca face efortu asta, cred ca sant facute intentionat din plastic sa nu respiri bine. Plasticul provoaca cancer daca e purtat pe termen lung si probleme cu respiratia (din cauza mastii) - eu ma sufoc in ele dar fug imediat din magazin nu stau mult. Daca erai in afara romaniei puteai sa mergi cu o esarfa la nas si nimeni nu avea treaba cu tine.

| Salontanul a răspuns:

Ieftin si bune: https://www.joom.com/ro/products/5f100b04f801570106ca63f0 Am luat doua: una o spal celalata pe mine. Filtre tot de acolo: ieftine si bune. Transport gratuit. o luna si 15 zile a durat dar a fost in perioada sarbatorilor de iarna.
Filtre care se baga in masca:
https://www.joom.com/ro/products/5e83010b8b2c3701014f5951

| Zuzu1991 a răspuns:

Du-te la primul atelier de croitorie si iti face, cate vrei

| byyz123 a răspuns:

Eu mi am luat de pe amazon, 5 bucăti, au venit cam in 7 zile, dar sunt foarte bune!
https://amzn.to/2Ouimfo uite link aici