| elcosmin a întrebat:

Am o intrebare. Locuiesc la granita cu Bulgaria si din cand in cand mai calc pe acolo. Ideea e ca mereu cand merg lumea nu poarta masti nici pe strazi, nici in magazine si cu toate astea au mai putine cazuri decat noi care respectam mult mai mult. Puteti explica?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Au si ei 2-3k cazuri pe zi

| sierra1 a răspuns:

Ce vezi tu la graniță, e un caz izolat

| Simpatik a răspuns:

Cum a zis gabicoo bulgarii in general sunt mai saraci ca noi si probabil nu fac teste, iar majoritatea fie au simptome usoare de covid fie sunt asiptomatici, de aceea pare pe foaie ca au mai putine cazuri ca noi.
Si sa nu uitam ca Bulgaria are de aproape 3 ori populatie mai putina decat Romania.

| gabicoo a răspuns:

E banal de simplu:
Nu se fac multe teste = nu există multe cazuri!

| SingleForOne a răspuns:

Nici la țară la noi nu prea se poartă mască. Concluzia: nu se respectă, nu trece multă lume pe acolo, nici măcar poliția, poate doar câteva excepții.