|

Acum câteva zile am făcut sex cu prietena mea, mi-am dat drumul în prezervativ și când am ieșit din ea a rămas prezervativul jumate în vagin, e vreo șansă să rămână gravidă?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca este in perioada fertila, da, sunt sanse.
Prezervatibul a ramas in vagin deoarece a fost mult prea mare pentru cuculetul tau.
Asta este unicul motiv pentru care prezrevativul cade de pe penis sau se rupe la sex, fiind prea mare, se rasuceste pe penis in timpul sexului, se intinde la maxim si pocneste.
Noroc ca la tine nu a durat atat de mult sexul si ai scapat, dar tot a cazut in vagin prezrevativul.
Masoara-ti grosimea cucului si cumpara-ti masura corecta, ca perzervativul sa stea foarte strans pe cuc, ca nu-l omoara, dar te protejeaza.
http://idealpenis.blogspot.com/......um-sa.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Probabilitatea ca sperma acumulata in balonasul colector existent in capatul extrem al prezervativului (capatul care a ramas in vagin) dupa ejaculare, sa se scurga din prezervativul pe jumatate ramas in vagin, iar prin capatul opus, deschis si situat in exteriorul vaginului sa se scurga sperma si de acolo din acel loc de undeva mult in exteriorul vaginului, sperma sa poata sa reajunga in vagin este extrem de greu de crezut ca s-ar putea produce in realitate. Insa NU si absolut imposibil de a se putea intampla. Asta o poti aprecia doar tu dupa observarea modului in care a ramas prezervativul in vagin. Sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu sunt sanse sa ramana gravida.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Acum cateva zule am facut sex cu prietena ta, si mi-a spus ca putem fave linistiti fara protectie si sa las in ea, ca oricum a ramas jumate.din prezervativul cu sperma ta, in vaginul ei.
O intrebare... prezervaticul avea gaura unde.ti-ai bagat-o cand l-ai pus, in interiorul vaginului sau in afara? Ca daca avea gaura in afara si a ramas.doar jumate din el inauntru, la ce mai intrebi prostii pe aici?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sexul făcut pe ascuns naște îngrijorări. Fă sex doar atunci când îți vei permite să nu mai fii speriat de naștere. Și ce dacă va fi gravidă? Copilul e o binecuvântare! sau ești mic și nu ești așa copt? Atunci sex de ce vrei? Nu o lua ca pe o mustrare. Dar trebuie să îți asumi niște responsabilități pentru fiecare lucrul pe care-l faci.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează