anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am 13 ani, sunt fata si vreau sa ma dezvirginez.Ce se poate întampla? ( Nu vreau răspunsuri ceva de genu,, Mai asteapta fetito sau d-astea).
As prefera raspunsuri de la fete care si au început viata sexuala tot de la o varsta frageda v-a
rog!

6 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

E alegerea ta dar asigura-te ca te protejezi (cu prezervativ e cel mai sigur) altfel nu o sa aiba nimeni mila de tine daca nu faci asta. Deci daca vrei sa faci ceva, fa-o cu cap si cu cineva pe care il iubesti si care e discret, nu doar de dragul de a o face pentru ca altfel s-ar putea sa iti para rau. Asta e singurul sfat pe care ti-l putem da.

| Mihai1000 a răspuns (pentru Furnicuta000):

Multumesc mult de raspuns! Dar pot sa fac cancer de colon sau ceva de genu?

| Mihai1000 a răspuns:

În primul rand: Nu sunt Romanca asa ca nu prea stiu bine sa scriu Romana.
în al doilea rand nu mai spune bombardier ca na... are 15 ani si nici nu l cunostihappy PUPICI!

| Anonim050200 a răspuns:

Bună, chiar nu cred că te ajută sfaturile de genul "mai așteaptă" sau chestii de genullaughing) 13 ani e o vârstă cam fragedă pentru a face sex, dar generația noastră face lucrurile mult mai repede decât ar trebuilaughing Ideea e că înainte de a face asta, trebuie sa fii sigura ca asta vrei cu adevarat, si nu te lasa influențată de cel cu care vrei sa o faci, lucrul asta trebuie sa il faci când simți tu ca esti pregatita. Iar dacă tu te simti pregatita sa o faci, folosiți prezervativ, nu încercați metoda cu "o scot la timp" pentru că în timpul actului sexual, partenerul elimina un lichid înaintea spermei, iar de la acel lichid, poți rămâne însărcinată, prezervativul e cea mai sigura metoda de contracepție plus că te ferește și de o posibilă boală, si bineinteles ca ar fi recomandat să folosiți unul de calitate, de ex. Durex. Iar după terminarea actului sexual spune-i partenerului să verifice prezervativul să nu fie spart. Iar în al doilea rând, trebuie să ai grijă și de igienă ta, de preferat este să te speli și înainte și după terminarea actului sexual. Sper că te-am ajutat, dar înainte de a lua o decizie, gândește-te foarte bine, pentru că acest moment se întâmplă o singură dată în viața unei fete?

| Mihai1000 a răspuns (pentru Anonim050200):

Multumesc din suflet pentru raspunsul tau! O sa îti dau Funda promit! Daca stiuwinking

| Anonim050200 a răspuns (pentru Mihai1000):

Stai liniștită, eu sper doar că te-am ajutat, și că vei lua în calcul sfatul meu happy