| IMfcked a întrebat:

Am o problema destul de delicată. Pe data de 24 mai am avut ultimul contact sexual protejat (cu prezervativ) cu prietena mea, am avut grija din acest punct de vedere, dar pe de altă parte ea "s-a jucat" cu penisul meu și probabil avea lichid pre ejaculator când și a atins organul ei, nu a bagat degetele, doar s-a masturbat putin. Asta se întâmpla a 2 a zi după menstruație, fiind perioada fără risc major. Pe 1 a avut loc ovulatia sau cel putin asa arata calendarele menstruale de pe net, iar azi, după 5 zile are simptomele nidatiei. Părerea voastră este ca spermatozoizi aia au trăit de pe 24 pana pe 1, unul din ei a fecundat ovulul și ea a rămas însărcinată? Aștept întrebări dacă sunt neclaritati din cauza exprimării mele și toate opiniile sunt bine venite big grin

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In cele mai multe cazuri, procesul de menstruatie se desfasoara pe o perioada de circa 3-5 zile, astfel ca din acest motiv ultima zi a menstruatiei de regula poate fi de fapt cea de-a 4-a, a 5-a, sau a 6-a zi a ciclului menstrual. Atat pentru informarea ta cat si a celorlalti tineri, trebuie sa stiti/sa intelegeti ca ciclul menstrual incepe concomitent cu prima zi de menstruatie si NU din momentul terminarii menstruatiei. Avand in vedere ca de regula majoritatea ciclurilor menstruale au lungimea in jur de 26-30 de zile, reiese ca tot de regula zilele PERIOADEI FERTILE incep de obicei cam de prin cea de-a 8-sau a 9-a zi a ciclului menstrual cel mai devreme. Astfel ca pe baza acestei observatii, constatari, se poate aprecia ca datorita faptului ca actul sexual a fost intretinut probabil in cea de-a 5-a sau a 6-a zi a ciclului menstrual actual, adica cu circa 3-4 zile inainte de a fi posibil sa inceapa zilele perioadei fertile, cele care reprezinta singurele zile in care se poate forma o sarcina, si avand in vedere si faptul ca NU a ajuns sperma in interiorul vaginului, deoarece a fost folosit prezervativul, rezulta concluzia cat se poate de acceptabila, ca intr-o asemenea situatie atat posibilitatea cat mai ales probabilitatea de a se putea forma o sarcina este de maxim 1-2%, insa doar atunci cand sperma autentica ajunge sigur in vagin, si din acest motiv in cazul prezentat reiese ca teoretic formarea sarcinii este apoape IMPOSIBILA. In privinta procesului de implantare a ovulului fecundat in endometru prin asa numita NIDATIE, informatia detinuta de voi este complet gresita, eronata, fiindca trebuie sa stiti ca acest proces NU se poate produce NICIODATA inaintre de trecerea a minim 8 sau 9 zile de la data ovulatiei si fecundarea ovulului de catre un spermatozoid. In cazul in care OVULATIA ar fi avut loc in data de 1 Iunie asa cum a reiesit pe baza calendarului menstrual, in acel caz procesul de nidatie s-ar putea produce cel mai probabil in data 9 sau 10 Iunie insa NUMAI/DOAR in cazul in care s-ar fi produs procesul de fecundare a ovulului. Insa datorita faptului ca din data de 24 Mai pana in data de 1Iunie sunt 7-8 zile, rezulta ca nici cel mai ''superdiabolic'' spermatozoid NU ar putea realiza o asemenea ''performanta'' incredibila din moment ce viata medie de supravietuire a spermatozoizilor se situeaza intre 36 si 48 ore din momentul ejacularii spermei. Analiza ta este in proportie de minim 99% GRESITA/ERONATA/INCORECTA. etc, etc, Multa sanatate!

| IMfcked explică (pentru corbulalbrosu):

Mersi ca ai făcut lumina în acest caz laughing

2 răspunsuri:
| SofianAdrian20 a răspuns:

O sa ti dau un raspuns scurt si la obiect, crede-ma nu are nimic, am fost si eu ingrijorat ca tine, chiar n-ai motive, bea o cafea, fumeaza o tigara sau ce faci tu sa te relaxezi si fa altceva care sa-ti ia gandul de la asta, bafta!