| Monysa a întrebat:

Au trecut 17 ani de la despărțire și nu am reușit să-l uit. Am pe cineva de 6 ani, suntem foarte bine, dar prima iubire nu am reușit să o uit. Sunt momente în care stau singură și mă gândesc de ce a trebuit să fie să ne despărțim. În acești 17 ani am tot sperat că am sa trec peste... ați pățit așa ceva? Sau e ceva neregula cu mine?

5 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Nu ai cum sa-l uiti, pentru ca ramane in memoria ta pana mori, fiind de altfel un lucru perfect normal sa ai amintiri cu fostii prieteni, rude, familie samd.
Ai putea sa-l uiti doar daca ai suferii de amnezie (Alzheimer, dementia), dar nu cred ca-i cazul la tine.

| Naty1 a răspuns:

Se mai întâmplă sa nu poti uita prima iubire, de fapt nu prea cred ca o uita cineva doar ca ei pun altfel problema.
Cred ca nu ai gasit persoana potrivita ce sa te faca sa simti ca trebuie sa lasi trecutul in urma, sau ai lasat tu niste lucuri ne rezolvate in spate si mereu te gândesti "dar daca".
Parte proasta este ca acum având o relație nu vei putea nici sa il cauti, sa vezi daca o data ce vorbiti se schimba ceva.Ca mai sunt cazuri si oameni ce raman ancorati la imaginea din trecut, raman îndrăgostiți de acel cineva de atunci iar cand reiau legătură realizeaza ca nu mai au sentimente, sau cel putin acel sentiment fata de acel om, pentru ca el e alt fel acum.
Lasa totul deoparte si vezi de viata ta.Nu merita sa te consumi in legatura cu ceva ce s-a intamplat acum aproape 20 de ani.

| Ilikebounty a răspuns:

Bună.

Ai pus mult patos în relația respectiva, prima iubire de obicei nu se uita niciodată, ne rămâne întipărit toată viata în gând.
Ești tu o fire mai nostalgica, asa este personalitatea ta, asa ești tu, și nu ai cum sa schimbi acest lucru asa ușor pentru ca acest lucru te definește pe tine ca om.

Încearcă sa înțelegi ca unele lucruri pur și simplu se întâmplă și noi nu putem schimba cu nimic trecutul, asa ne-o fost sortit, ceea ce poți face tu e sa îți continui viata și sa pastrezi într-un "colțișor" a sufletului amintirile frumoase cu el, dar sa te rezumi la relația actuala care e palpabila și nu o poți ignora si sa îți continui relația cu acest bărbat care cu siguranță vei avea momente foarte frumoase, unice și alături de el.

| CiprianZisSpartanu a răspuns:

Te-a blestemat Zeul Esteban Julio Ricardo Montoya de la Rosa Ramirez ca sa suferi asa dupa unul. Sunt si eu in aceeasi situatie ca tine de 3 ani deci poti avea incredere. Iti urez succes in continuare si sper ca macar la tine sa se rupa blestemul asta intr-o zi. Te pupa Ciprian mana dreapta a lui Geani Mapamond.

| Szekszinator a răspuns:

Salut,
Stiu exact cum simti, si eu acum 19 ani am stat 9 luni impreuna cu o tipa, iar de cate ori ma gandesc ca nu pot fi cu ea simt in gol in inima. Chiar as vrea sa fim din nou impreuna da mama a zis ca: nu ai voie, e sora ta geamana