| Andreea10257283 a întrebat:

Buna! Am nevoie de niște răspunsuri! Ieri am facut dragoste cu prietenul meu. Totul bine, am facut-o odata si-a dat drumul dar nu in mine. Dupa am mai stat maxim 10 minute si da a fost la baie pentru ca avea nevoie sa se ușureze. Dupa, am mai facut-o odata si da..neprotejat. Nu, nu si-a dat drumul in mine dar ceea ce ma sperie este lichidul acela seminal, adica am luat-o logic ca a mai rămas sperma pe "țeavă" ..sunt riscuri sa raman însărcinată? Am nevoie de lămuriri, urgent!

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca prietenul tau a eliminat o cantitate de urina suficient de mare (macar medie) in acel caz se presupune ca intreaga cantitate de sperma ramasa in uretra dupa ejaculare, a fost eliminata. In plus dupa urinare pe suprafata peretelui uretrei ramane o anumita cantitate de urina al carui pH acid este si ''toxic'' dar mai ales mortal pentru eventualii spermatozoizi care nu ar fi fost eliminati de jetul de urina. In concluzie se poate afirma ca posibilitatea dar si probabilitatea de a se putea forma o sarcina in astfel de conditii este foarte/extrem de mica, sau altfel spus mai degraba aproape imposibila. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Daca dupa primul act sexual, prietenul tau a urinat mai mult ca de obicei, atunci nu este posibil sa apara o sarcina nedorita.

| ShelbyGT a răspuns:

Dacă a urinat și după ați făcut din nou și nu și-a dat drumul. Nu ai rămas.

| Ether a răspuns:

Induceti in eroare tinerii prin formulari pompoase si raspunsuri false. ph-ul urinei poate sa fie de diferite grade, de la alcalin la acid, inclusiv 7, adica normal. Intru foarte rar pe website, dar la sectiunea asta vad ca sunteti activ si nu e prima data ca oferiti raspunsuri eronate printr-un limbaj de lemn, inutil persoanelor care nu au aceste cunostinte. Atat aciditatea cat si alcalinitatea sunt determinate de o multime de factori si --- nu te pisi acid pentru ca asa iti inchipuiai ca e.

| Ether a răspuns:

Mergi si cumpara un test de sarcina de la farmacie pentru linistea ta, daca esti in timp, iei pilula de a doua zi. E mai sanatos decat sa te linisteasca cineva de pe net si alta data folositi prezervativul decat sa te agiti tot timpul.

| Capsunadulce a răspuns:

In lichidul ăla se afla spermatozoizi activi orice contact penis-vagin, chiar și 3 secunde poate duce la sarcina, și chiar daca te masturbează daca s-a masturbat înainte și el exista șanse foarte mari, e bine sa te documentezi înainte mereu