| Adgeanina a întrebat:

Bună, dacă este prima data când o faci si nu sangerezi iar partanerul tău nu crede ca ești virgina pentru ca nu ai sangerat, ce poti face pentru a îi demonstra ca ai fost?

Răspuns Apreciat de Editori
| SuperFata a răspuns:

Însemna că nu ai nimerit băiatul potrivit cu care sa faci asta pentru prima data. Asta cu ' trebuie sa curgă sânge " nu este general valabila la toate.
Ar fi trebuit sa ai o experienta plăcută, de care sa îți reamintești toată viata cu placere, nu sa te gândești ca prima iubire, îți reproșează că nu ai fi fost virgina sau că are îndoieli.
P. S. Prima iubire nu se uita niodata și are legătură și cu primul contact sexual.
Oricum, nu trebuie sa te simți în vreun fel, ca nu a fost cum se asteota el, sa fi curs valuri de sânge.
Sune- i sa se documenteze!

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Partenerul tau este un nepriceput. Sa nu zic alta vorba. Nu vad de ce trebuie sa il convingi de asta, daca ar ține la tine cu adevarat?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu ai singerat deoarece ai himen elastic care inca nu s-a rupt dar el nu intelege acest lucru, himenul elastic este genetic, dar acum daca ai facut sex cu acest baiat numai esti virgina indiferent ca ti s-a rupt sau nu himenul, teoretic din ziua in care faci sex adio virginitatea, ce varsta ai? Virgină ai fost cand nu ai avut contact sexual niciodata.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu trebuie sa ii demostrezi nimic.
Daca el este incapabil sa inteleaga ca sangerarea nu e obligatorie si cuvantul tau nu inseamna nimic pentru el... nu trebuie sa ii demostrezi nimic.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu trebuie sa dovedesti nimanui acest lucru, fiindca nu ai de ce.
Un om te crede sau nu te crede, ca unul din motive este daca ai un himen mai deschis decat alte himene, ori il ai foaret elastic ori baiatul are un cuc foarte mic sau foarte subtire, care este incapabil sa rupa hiemnul.

| mihai69 a răspuns:

Nimic. Boul rămâne bou indiferent ce ai face tu. Nu-i poți schimba ADN-ul.

| helpforyou a răspuns:

Sa il pui sa se educe.

Poate porni de aici:
https://www.youtube.com/watch?v=n-mlN0xEoa0

| iulia0514 a răspuns:

Tu nu ai de ce să încerci să îi demonstrezi nimic! Nu toate fetele sângerează nu e o regula, dacă el e prost și nu are încredere în tine problema lui! Sfatul meu este să-l lași că nu merită atenția ta!

| miHai532 a răspuns:

E simplu, cum zic și cei de mai sus, nu ai ce ii demonstra.
Virginitatea este un concept, daca ai himenul mai elastic asta nu înseamnă că nu mai ești virgina sau daca "sângerezi" asta nu înseamnă că ești virgina.
Sunt fete care fac sport de performanta și își rup himenul fara sa vrea...ele s-au autodizvirginat?
Clar nu, ci așa a fost sa fie.
Adevărul dureros e că el e prea bătut în cap să priceapă asta și acum cel mai probabil te va lăsa cu ochii în soare și să-ți mai spună și că ești... știi tu cum happy
Nu mai bine nu faci chestii decât cu cineva in care ai 10000000000‰‰ încredere?
Faci cu toți ăștia care au concepții preconcepute și nici măcar n-au auzit de niste chestii banale,cum ar fi asta cu himenul pe care o găsești la un click distanta pe google happy
Mda, deci repet, nu ai ce-i demonstra, ce ai putea face? Să-ți tai tu singura himenul?
In niciun caz.
Mare grija in cine ai încredere de acum, mulți vor doar să-și bată joc de tine și apoi s-a încheiat!
Numa bine!

| just4ubr2015 a răspuns:

Dai papucii si cauta pe cineva care sa te aprecieze la valoarea ta nu mai sta cu toti lachii care te considera un obiect sexual si atat.

| Robert2526 a răspuns:

Sa schimbi partenerul. Daca e asa de tampit sa creada ca e neaparat sa sangerezi, nu merita atentia ta.

Acum serios, nu ai ce sa faci sa ii demonstrezi, pur si simplu nu toate fetele sangereaza. Dar faptul ca nu te crede, este un mare semn de intrebare asupra lui, oamenii de genul acesta nu prea merita atentie, asa ca ai grija!

| Olga478448 a răspuns:

Nici eu nu am sangerat la primul act si totusi partenerul m-a crezut