| AZ5835446 a întrebat:

Bună! Menstruația mea urma sa vina pe 4 dar a întârziat mai bine de 14 zile, oricum nu a fost niciodată regula, dar înainte de 4 am avut o semidezvirginare dar m-am oprit din cauza durerii, nu a ejaculat in mine doar s-a jucat puțin(sa zic asa). Țin sa menționez ca îmi curge un lichid alb-gălbui dar asta se întâmplă dinainte sa o fac și sunt puțin răcită din cauza ca am stat în frig. Credeți că există vreo sarcina? Sânii mei sunt sensibili dar nu am grețuri și poftele la mine sunt normale(am fost o pofticioasa de mica) Dar tot simt dureri jos, ba în stânga, ba în dreapta.Imi puteti răspunde, m-ar ajuta foarte mult.

8 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Fa un test de sarcina!

| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca ciclul tau menstrual este foarte dereglat pur si simplu este imposibil sa se poata oferi un RASPUNS obiectiv care sa poata fi considerat valabil si corect. In cazul tau se pot formula si emite doar pareri si presupuneri subiective care uneori pot fi corecte dar la fel de bine pot fi si complet gresite.
Daca au trecut mai mult de 21 de zile de la data in care a avut loc incercarea de a te dezvirgina, inseamna ca in acest moment poti sa faci testul de sarcina, fiindca rezultatul obtinut va fi in mod cert/sigur si garantat CORECT in proportie de peste 98-99%
Pe baza a ceea ce ai descris in prezenta intrebare se poate doar presupune ca joaca sexuala de dezvirginare esuata a fost cel mai probabil intr-o zi a perioadei INFERTILE si din acest motiv NU s-a frmat si nici NU s-a instalat o sarcina in uter. Presupunerea se bazeaza pe faptul ca dupa informatiilre tale reiese ca au inceput sa apara semne care sunt caracteristice in cazul simptomelor premenstruale : dureri abdominale, sani sensibili si durerosi la atingere, scurgere vaginala abundenta, etc,). Teoretic in astfel de cazuri (conditii/situatii) este imposibil sa existe o sarcina formata si implantata in uter. Multa sanatate!

| mihai69 a răspuns:

Nu există "semivirgină" - ori ești, ori nu. Punct. Vestea bună e că tu NU mai ești, din moment ce glandul lui a pătruns fie si numai la intrarea vaginului tau.
Vestea și mai buna e că nu ai cum să fii gravidă dacă nu a ejaculat acolo.

| AZ5835446 explică (pentru mihai69):

Și el dacă a băgat-o puțin la început cu lichidul de preejaculator care poate a ajuns în uter. Credeti ca exista vreo sansa?

| mihai69 a răspuns (pentru AZ5835446):

Șansele sunt extrem de minuscule, spre zero absolut.
Dar pentru liniștirea ta deplină, fă un test de sarcină la 21 de zile de la "eveniment".
Și pe viitor, protejează-te!

| Floareasoarelui26 a răspuns:

Daca menstruatia ta este neregulata, este greu de spus, pentru ca nimeni nu stie cand este perioada ta fertila. Exista posibilitatea ca lichidul preejaculator sa fi ajuns in vagin, chiar daca nu a existat o continuitate a actului sexual.Cel mai bine ar fi sa iti faci un test de sarcina din farmacie dupa 21 de zile de la acel contact.Asa vei avea un raspuns clar si sigur si va trebui sa vezi ce faci mai departe. Daca iese negativ, este ok si ramane la alegerea ta daca mergi la medic pentru a discuta cu el despre problema menstruatiei dereglate.Desigur ca depinde si de ce varsta ai. Daca iese pozitiv, din pacate vei fi pusa in situatia in care sa iei o decizie si daca ai sub 18 ani, sa vorbesti cu mama ta si sa vedeti ce faceti mai departe.Si te rog, gandeste-te la tine si la corpul tau pe viitor si foloseste prezervativul.Nu numai ca eviti sarcini nedorite dar te protejezi si impotriva bolilor cu transmitere sexuala.

| Teo29 a răspuns:

Sanse de sarcina vor exista mereu, daca o faceti neprotejat!

Sfat : Folosiți prezervativul pe viitor, corect, și de fiecare data!

| ArianaVarcol a răspuns:

Cel mai bine e sa faci un test de sarcina, daca nu at-i folosit prezervativ este posibil sa fie vorba de o sarcina, chiar daca nu a ejaculat. Poti ramane insarcinata si de la lichidul preejaculator.