| Andreeastefi21 a întrebat:

Pe 5, 6,7, 25 si 27 august am intretinut relatii sexuale, protejate, cu spalare si urinare intre acte, menstruatia a venit normal, mentionez ca am un ciclu regulat, iar urmatoarea menstruatie urmeaza in 3 zile, deja ma dor sanii. Pot fi insarcinata?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca ai afirmat in intrebarea ta postata in data de 31 August: Andreeastefi21 a întrebat : ''Deci ciclul meu este regulat, 30 +\- 1 zile. Pe data de 2 august a inceput menstruatia,,,, Pe data de 29 august a inceput din nou menstruatia, totul fiind normal''
Iar acum in prezenta intrebare ai afirmat ca : ''. menstruatia a venit normal si mentionez ca am un ciclu regulat, iar urmatoarea menstruatie urmeaza in 3 zile, deja ma dor sanii.''
Pe baza celor 2 afirmatii rezulta concluzia logica conform careia PERIOADA FERTILA a ciclului tau menstrual incepe in a 10/11-a zi si se termina intotdeauna in a 17/18 -a zi a ciclului menstrual. Astfel in luna August, PERIODA FERTILA, adica cea in care exista posibilitatea sa se poata forma sarcina dar si in aceasta perioada numai in cazul in care sperma ajunge in vagin, cele cca. 5-6 zile fertile, a fost in intervalul cuprins intre zilele de 11 si 16 August.
(02.08-28.08 = 27 zile, Ovulatia in 15.08, P.F. intre 11.08-16.08)
Fiindca toate cele 5 partide de sex intretinute in zile de : 5, 6, 7 si 25 si 27 august, au avut loc in zile foarte indepartate de zilele REAL FERTILE si anume 13, 14, 15 August, rezulta ca in mod absolut sigur/in proportie de 100% a fost IMPOSIBIL sa poata sa ia nastere o sarcina, chiar si in cazul in care toate actele sexuale ar fi fost neprotejate si de fiecare data sperma ar fi fost ejaculata in vagin. Exact din acest motiv sangerarea menstruala a pornit la termen si menstruatia s-a desfasurat in aceleasi conditii ca alta data.
In concluzie la intrebarea ta finala : ''Pot fi insarcinata?'' raspunsul corect si absolut precis este un NU categoric.
Multa sanatate!

8 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

In acest caz, nu poti sa ramai insarcinata daca a venit menstruatia. Te dor sanii acum, posibil tot de la menstruatie.

| Andreeastefi21 explică (pentru DoarBogdan):

Da in general ma dor inainte de menstruatie, multumesc pentru raspuns! happy

| cristimihailov a răspuns:

Dar ce s-a intamplat intre 7 si 25 de nu au fost activitate?

| Andreeastefi21 explică (pentru cristimihailov):

Nimic, doar ca nu a fost! happy

| Michaeel a răspuns:

Durerea de sâni nu este un sintom de sarcina. Din moment ce te-ai protejat și ai avut grija sunt șanse mici sa fi gravida.

| Andreeastefi21 explică (pentru Michaeel):

Am folosit prezervativ, l am verificat de fiecare data si nici nu a ejaculat in interiorul vaginului, eram si in zilele cu feritilitate redusa! Ba chiar pe 5 si 6 eram inca la menstruatie, insa sunt o fire mai panicoasa si incep sa ma gandesc doar la lucruri de genul acestora. Iti multumesc pentru timpul acordat!

| andreicostiboy a răspuns:

Având în vedere ca au fost protejate este aproape imposibil sa ramai insarcinata